top of page

Home  

Verhuur  

Vrachtwagen hoogwerker
37 meter 37DJ

Een betrouwbare vrachtwagen hoogwerker huren bij Safety Rent. De Socage 37DJ speciaalbouw vrachtwagen hoogwerker heeft een werkhoogte van 37 meter met een extreem groot zijdelings bereik van 23 meter.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Vrachtwagen hoogwerker
37 meter 37DJ

Vrachtwagen hoogwerker huren – Rijbewijs C

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het huren van een vrachtwagen hoogwerker? Bij Safety Rent bieden wij de Socage Type 37DJ speciaalbouw vrachtwagen hoogwerker te huur aan. Met een indrukwekkende werkhoogte van 37 meter is deze hoogwerker ideaal voor al uw hoogtewerkzaamheden. Of u nu een bouwproject, onderhoudswerkzaamheden, reclame-installaties of andere taken op grote hoogte heeft, onze hoogwerker is ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Met een extreem groot zijdelings bereik van 23 meter en een ruime werkbak kunt u efficiënt werken zonder voortdurend de hoogwerker te hoeven verplaatsen. De hoogwerker heeft een kniktelescoopmast met jib met een roterende werkbak van 90° waardoor u in de werkbak een groot werkbereik heeft.


Socage 37DJ vrachtwagen hoogwerker

Deze Socage 37DJ Speed is een speciaal bouw hoogwerker en heeft een werkhoogte van 37,2 meter en een groot zijdelings bereik van van zelfs 23 meter. Een Socage 37DJ heeft standaard een zijdelingsbereik tot 21 meter, maar deze autohoogwerker is uitgevoerd met variabele stempels (mogelijkheid voor smal en breed stempelen), waardoor het zijdelingsbereik zelfs tot 23 meter kan. De hoogwerker heeft een kniktelescoopmast. De werkbak is 2000 x 800 mm en heeft een capaciteit van 300 kg.


Veilig op hoogte werken met een Safety Rent hoogwerker

Veiligheid staat bij ons voorop, en daarom is de Socage 37DJ hoogwerker uitgerust met geavanceerde veiligheidskenmerken, waaronder automatische stabilisatoren, nooddaalfunctie, lastbegrenzer en een noodstopsysteem. Bovendien voldoet onze hoogwerker aan alle relevante industrienormen en voorschriften, zodat u met vertrouwen kunt werken op grote hoogte.

Bij Safety Rent begrijpen we het belang van betrouwbare en goed onderhouden apparatuur. Onze Socage Type 37DJ vrachtwagen hoogwerker wordt regelmatig geïnspecteerd en onderhouden door ons deskundige team, zodat u kunt vertrouwen op een hoogwerker in optimale staat. Met flexibele verhuuropties en deskundige ondersteuning helpen wij u graag bij het huren van de juiste hoogwerker voor uw projecten. Deze autohoogwerker kan bij ons inclusief of exclusief bediening worden gehuurd.


Neem vandaag nog contact op met Safety Rent en huur onze Socage Type 37DJ vrachtwagen hoogwerker voor al uw hoogtewerkzaamheden. Bereik nieuwe hoogten met onze betrouwbare en professionele hoogwerker verhuurservice.


Vrachtwagen hoogwerkers bij Safety Rent

Ontdek ons diverse assortiment auto en vrachtwagen hoogwerkers bij Safety Rent. Naast de indrukwekkende 37DJ met een werkhoogte van 37 meter, bieden wij meer hoogwaardige opties, zoals bijvoorbeeld:


  • Socage autohoogwerker 27D Speed: Deze compacte en wendbare autohoogwerker is perfect voor snelle en efficiënte hoogtewerkzaamheden. Met een werkhoogte van 27 meter biedt de 27D Speed de nodige flexibiliteit en betrouwbaarheid voor diverse taken.

  • Socage autohoogwerker 28D Extreme: Ga tot grote hoogtes met de 28D Extreme autohoogwerker. Met een indrukwekkende werkhoogte van 28 meter en een ruim zijdelings bereik, is deze hoogwerker ideaal voor veeleisende klussen. 

  • Socage vrachtwagenhoogwerker type 32DJ - Bereik grote hoogtes met de veelzijdige 32DJ vrachtwagenhoogwerker. Met een werkhoogte van 32 meter is deze hoogwerker ideaal voor diverse projecten.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Autohoogwerkers

37.2

23

Diesel

Socage

Kniktelescoopmast

Vrachtwagen hoogwerker

GVV 18 ton / Rijbewijs C

2000 x 8000 mm

300 kg

Aanvullende informatie:

Hydraulische stabilisatie met vaste stempelpoten

Onderstel:

Vrachtwagen met stempels

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page