top of page
Open Site Navigation

Home  

Verhuur  

Vrachtwagen hoogwerker
37 meter 37DJ

De 37 meter vrachtwagen hoogwerker van Safety Rent heeft een extreem groot zijdelings bereik van 23 meter. De vrachtwagen hoogwerker kan bij ons inclusief of exclusief bestuurder worden gehuurd. Om te kunnen rijden in de vrachtwagen is een rijbewijs C nodig.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Vrachtwagen hoogwerker
37 meter 37DJ

Socage 37DJ Speed – Rijbewijs C


Deze Socage 37DJ Speed is een speciaal bouw hoogwerker en heeft een werkhoogte van 37,2 meter en een groot zijdelings bereik van van zelfs 23 meter. Een Socage 37DJ heeft standaard een zijdelingsbereik tot 21 meter, maar deze autohoogwerker is uitgevoerd met variabele stempels (mogelijkheid voor smal en breed stempelen), waardoor het zijdelingsbereik zelfs tot 23 meter kan. De hoogwerker heeft een kniktelescoopmast. De werkbak is 2000 x 800 mm en heeft een capaciteit van 300 kg.


Deze autohoogwerker kan bij ons inclusief of exclusief bediening worden gehuurd.Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Autohoogwerkers

37.2

23

Diesel

Socage

Kniktelescoopmast

Vrachtwagen hoogwerker

GVV 18 ton / Rijbewijs C

2000 x 8000 mm

300 kg

Aanvullende informatie:

Hydraulische stabilisatie met vaste stempelpoten

Onderstel:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties

download icon

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page