top of page

Home  

Verhuur  

Spinhoogwerker 33 meter LL3317 Diesel

Spinhoogwerker 33 meter huren? Hinowa spinhoogwerkers uit de Performance reeks zijn geliefd bij schilders, schoonmaakbedrijven en installatie bedrijven. De Hinowa LightLift 33.17 Performance heeft een werkhoogte van 32,50 meter.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Spinhoogwerker 33 meter LL3317 Diesel

Diesel Spinhoogwerker 33 meter kniktelescoopmast huren

Wilt u een betrouwbare en veelzijdige hoogwerker huren? Dan is de diesel spinhoogwerker LightLift 33.17 Performance de perfecte keuze voor uw project. Deze hoogwerker biedt een uitstekende combinatie van bereik, stabiliteit en gebruiksgemak, waardoor u veilig en efficiënt op hoogte kunt werken.


Hinowa LightLift 33.17 Performance

Met een maximale werkhoogte van 32,60 meter en een reikwijdte van 16,5 meter, kunt u eenvoudig werkzaamheden uitvoeren op moeilijk bereikbare plaatsen. Daarnaast heeft de hoogwerker een up & over bereik van 17,20 meter en kan deze ook 4 meter onder het maaiveld omlaag.

De werkbak heeft een capaciteit van 230 kg, zodat u veilig met 2 personen en eventueel klein gereedschap kunt werken.


Dankzij het compacte ontwerp en rupsonderstel dat in breedte verstelbaar is kan de hoogwerker gemakkelijk worden gemanoeuvreerd in smallere ruimtes. Daarnaast kunnen de stempelpoten los van elkaar smal of breed stempelen, terwijl de automatische stabilisatie ervoor zorgt dat u snel veilig met deze machine aan de slag kunt.


Diesel Spinhoogwerker

De LightLift 33.17 Performance is uitgerust met een krachtige Kubota dieselmotor die zorgt voor een optimale prestatie, zelfs in uitdagende werkomgevingen. 


Veiligheid en Efficiënt Werken

Veiligheid staat voorop bij het gebruik van de LightLift 33.17 Performance. De hoogwerker is voorzien van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zoals een automatische nivelleersysteem, nooddaalventiel en een overbelastingsbeveiliging. Bovendien is de bediening eenvoudig en intuïtief, waardoor u snel aan de slag kunt. Met deze spinhoogwerker kunt u niet alleen veiliger, maar ook sneller en efficiënter werken, wat resulteert in tijd- en kostenbesparingen voor uw project.


Alternatieve Huurmachines

Naast de diesel spinhoogwerker LightLift 33.17 Performance, bieden wij ook andere hoogwerkers die mogelijk beter aansluiten bij uw specifieke behoeften:


Met onze uitgebreide selectie aan hoogwerkers kunt u altijd de juiste machine vinden voor uw project, of het nu gaat om binnen- of buitenwerkzaamheden, op hoogte of in krappe ruimtes. Huur vandaag nog de LightLift 33.17 Performance of een van onze andere hoogwaardige machines en ervaar het verschil in efficiëntie en veiligheid.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Spinhoogwerkers

32.5

16.5

Diesel met elektra

Hinowa

Kniktelescoopmast

Zie downloads specificaties

7700 kg

1335 x 690 x 1100 mm (l x b x h)

230 kg

Aanvullende informatie:

Variabele stabilisatiestanden (o.a. smal & breed)
Ook Bi-Energy (Lithium & diesel) mogelijk
Non-marking rupsbanden mogelijk

Onderstel:

(Non-marking) rupsbanden 1200 / 1700 mm

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Hinowa LightLIft 33.17
Diesel spinhoogwerker 33 meter

Verhuurprogramma

Verhuurprogramma Safety Rent hoogwerkers

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page