top of page

Home  

Verhuur  

Spinhoogwerker 33 meter LL3317 Diesel

Spinhoogwerker 33 meter huren? Hinowa spinhoogwerkers uit de Performance reeks zijn geliefd bij schilders, schoonmaakbedrijven en installatie bedrijven. De Hinowa LightLift 33.17 Performance heeft een werkhoogte van 32,50 meter.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Spinhoogwerker 33 meter LL3317 Diesel

Hinowa LightLift 33.17 Performance diesel spinhoogwerker

De spinhoogwerkers uit de Hinowa LightLift Performance reeks zijn geliefde machines bij schilders, schoonmaakbedrijven en installatie bedrijven en worden ook vaak ingezet voor onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen.


Een spinhoogwerker met werkhoogte tot 33 meter huren? De Hinowa Performance spinnen zijn populaire machines omdat ze compact en licht zijn met een grote capaciteit. De Hinowa LightLift 33.17 is de grootste spinhoogwerker uit de Performance reeks en heeft een werkbereik van 32,60 meter hoog met een reikwijdte van 16,50 meter. Daarnaast heeft de hoogwerker een up en over bereik van 17,20 meter. De hoogwerker kan variabel afstempelen om ook op krappe werkplekken te kunnen worden ingezet. De werkbak heeft een capaciteit van 230 kg (zoals alle modellen uit de Hinowa Performance reeks).


Diesel spinhoogwerker

De LightLIft 33.17 diesel spinhoogwerker heeft een Kubota motor en werkt ook op 380V elektra. Voor elektra is een verlengsnoer nodig, deze leveren wij mee.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Spinhoogwerkers

32.5

16.5

Diesel met elektra

Hinowa

Kniktelescoop mast

5900x1196x2000 mm

7.480 kg

1335 x 690 x 1100 mm

230 kg

Aanvullende informatie:

Onderstel:

Rupsonderstel

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page