top of page

Home  

Merken

Onze merken

Safety Rent is een hoogwerker verhuurbedrijf en is gevestigd in Nieuw-Vennep.  In ons assortiment vind u onder andere spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers en rupshoogwerkers van de merken Hinowa, Palazzani, Airo, Socage en Almac. Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd veilig op de juiste hoogte te brengen. Voor elke klus op hoogte hebben we de geschikte oplossing in huis.

Socage

Socage is met zijn auto hoogwerkers de afgelopen decennia uitgegroeid tot een grote wereldspeler. Voor hun nieuwe serie eXtreme hoogwerkers maakt Socage gebruik van een nieuw soort staal waardoor er een veel groter zijdelingswerkbereik mogelijk is.

Almac

Almac heeft meerdere innovatie prijzen gewonnen met hun machines en bewijst telkens weer unieke en betrouwbare machines te ontwikkelen. Ze staan bekend om hun Bi-leveling systeem waarmee ze het mogelijk hebben gemaakt om altijd recht te nivelleren, ongeacht de schuinte van de ondergrond.

Airo

Zoekt u een schaarhoogwerker met compacte afmetingen, meer draagvermogen en een groot uitschuifplateau ? Dan kunt u met een Airo schaarhoogwerker goed uit de voeten. Of moet u op hoogte werken in een krappe ruimte? De zelfrijdende hoogwerkers van Airo zijn uitgevoerd als binnendraaiers wat werken in kleine ruimtes prima mogelijk maakt.

Palazzani

Sinds 1980 is Palazzani producent van spinhoogwerkers op rupsen en wielen. En niet zo maar spinhoogwerkers, Palazzani levert spinhoogwerkers tot maar liefst 52 m werkhoogte, de hoogste in de markt. De laatste jaren hebben ze flink geïnvesteerd in het versimpelen van de bediening.

Hinowa

Hinowa compacte spinhoogwerkers. Voor vele hoveniersbedrijven, schildersbedrijven, schoonmaakbedrijven en verhuurbedrijven is de spinhoogwerker van Hinowa de machine. Door zijn compacte afmetingen, veel werkbereik en makkelijke bediening is Hinowa een onmisbare spinhoogwerkwer.

bottom of page