top of page

Home  

Verhuur  

Spinhoogwerker 32 meter XTJ32 Diesel

De Palazzani XTJ telescoop spider hoogwerkers die u bij ons kunt huren wordt onder andere gebruikt voor onderhoudswerkzaamheden buiten aan gebouwen.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Spinhoogwerker 32 meter XTJ32 Diesel

Palazzani XTJ32 spider hoogwerker (Palift)

De Palazzani XTJ telescoop spider hoogwerkers die u bij ons kunt huren wordt onder andere gebruikt voor onderhoudswerkzaamheden buiten aan gebouwen. De Palazzani XTJ 32 spinhoogwerker heeft een telescoopmast met een werkhoogte van 32 meter en een maximaal zijdelings werkbereik van 14,30 meter. De Palazzani XTJ 32 heeft een telescoopmast met JIB en 660° continue rotatie. De XTJ.


De werkbak heeft een draagcapaciteit variërend van 120kg tot 330 kg en is voorzien van een begrenzer:
Bij een werkhoogte van 20 tot 32 meter is de capaciteit tot 120 kg.
Bij een werkhoogte van 6 tot 20 meter is de capaciteit tot 230 kg.
Bij een werkhoogte van tot 6 meter is de capaciteit tot 330 kg.


De Palazzani spider hoogwerkers uit onze huurvloot hebben een diesel motor en kunnen daarnaast werken op elektro via een verlengsnoer.Over Palazzani 


Palazzani is fabrikant van spider hoogwerkers en mini-rupskranen en heeft meer dan 85 jaar ervaring. Palazzani hoogwerkers werken autonoom en verplaatsen zich gemakkelijk op oneffen, steile en hellende grond. De Palift reeks van Palazzani bestaat uit een range spinhoogwerkers tussen de 17 en 52 meter. De XTJ serie van Palazzani zijn de grootste telescoop spider hoogwerkers in een range van 32 tot 52 meter die ook een grote capaciteit van 330 kg kunnen hebben in de werkbak. Wij hebben een 32 meter Palazzani hoogwerker uit de XTJ serie in ons verhuur assortiment.


Naast de Palazzani XTJ32 kunt u bij ons ook de XTJ43 spider hoogwerker huren met een werkhoogte van 43 meter.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Spinhoogwerkers

32

14.3

Diesel met elektra

Palazzani

Telescoopmast

6.90 x 1.10 x 1.87 meter

5.940 kg

1.800 x 700 mm

120kg / 330kg*

Aanvullende informatie:

*Capaciteit: 120 kg / 230 kg tot 13.30 meter / 330 kg tot 8.40 meter
De machine kan in drie variabele standen stempelen.

Onderstel:

Rupsonderstel

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Palazzani spider hoogwerker XTJ32

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page