top of page

Home  

Verhuur  

Spinhoogwerker 13 meter TC13-N Lithium

De TC13N heeft diverse Awards gewonnen vanwege zijn duurzaamheid.

De machine is een telescoop spinhoogwerker met Lihtium accupakket en wordt bijvoorbeeld vaak ingezet bij schilder- en schoonmaak werkzaamheden.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Spinhoogwerker 13 meter TC13-N Lithium

Hinowa TeleCrawler 13N - eenpersoons hoogwerker

De Hinowa TeleCrawler 13N is een volledig elektrische eenpersoons hoogwerker met een telescoop mast. De hoogwerker staat op rupsen en moet worden gestempeld voor een goede stabilisatie. Dit model is mooi compact en heeft slechts de ruimte van één parkeerplek nodig voor het stempelen.

De hoogwerker heeft een werkhoogte van 12,90 meter met een zijdelings werkbereik van 6,40 meter. De werkbak is 1305 x 600 mm, heeft een draagcapaciteit van 136 kg en is geschikt voor 1 persoon met gereedschap.


De TC13N telescoop spinhoogwerker kan bijvoorbeeld worden ingezet voor onder andere schilder- en schoonmaak werkzaamheden bij gebouwen waar een vlakke of oneffen ondergrond is.
 

Lithium

De machine heeft een 48V Lithium batterij met bijbehorende inbouwlader.

De TeleCrawler 13 is een duurzame spinhoogwerker en heeft hiervoor diverse prijzen gewonnen (onder andere de Iapa 2020-2021 Award en Movicarga Award 2021). De TeleCrawlers hebben een vol elektrisch rupsonderstel; omdat er geen hydraulische oliën meer worden gebruikt door de machine, lekt er geen olie op de ondergrond.


Andere voordelen van een Lithium accu’s ten opzichte van een benzine / diesel motor zijn:

  • Minder schadelijk voor het milieu

  • Minder lawaai dan bij een benzine motor

  • Geen hinder van elektrische kabels op de vloer
     

Gebruikersvriendelijke bediening


De TeleCrawler heeft een automatische regeling voor het uitschuiven van de telescooparm bij het omhoog / omlaag gaan: dezelfde afstand tot de muur kan automatisch worden aangehouden om een verticale lijn te volgen tot 9 meter, zowel bij het omhoog als omlaag gaan. Daarnaast is de TeleCrawler voorzien van de gemak functies “Go home” en “Go Back” (waarmee de machine de laatste werkpositie onthoud en met één knop hiernaar kan terugkeren).

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Spinhoogwerkers

12.9

6.4

Elektrisch Lithium pakket

Hinowa

Telescoopmast

3698 x 748 x 1948 mm (lxbxh)

1895 kg

1305 x 600 x 1100 mm (lxbxh)

136 kg

Aanvullende informatie:

Met non-marking rupsen mogelijk

Onderstel:

Rupsonderstel

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties Hinowa TeleCrawler 13N

Specificaties Hinowa TeleCrawler 13

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page