top of page

Home  

Verhuur  

Spinhoogwerker 13 meter TC13-N Lithium

De Hinowa TeleCrawler 13N is een eenpersoons hoogwerker met telescoopmast. De hoogwerker staat op rupsen en moet worden gestempeld voor een goede stabilisatie. Dit model is mooi compact en heeft geringe ruimte nodig voor stempelen.

De hoogwerker heeft een werkhoogte van 12,90 meter met een zijdelings bereik van 6,40 meter.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Spinhoogwerker 13 meter TC13-N Lithium

TeleCrawler 13N: Eenpersoons hoogwerker

De Hinowa TeleCrawler 13N is een eenpersoons hoogwerker met telescoopmast. De hoogwerker staat op rupsen en moet worden gestempeld voor een goede stabilisatie. Dit model is mooi compact en heeft geringe ruimte nodig voor stempelen.

Met een indrukwekkende werkhoogte van 12,90 meter en een zijdelings werkbereik van 6,40 meter biedt de TC13N telescoop spinhoogwerker een goede oplossing voor diverse taken, waaronder boomverzorging of schilder- en schoonmaakwerkzaamheden, zelfs op oneffen ondergronden.

Bovendien biedt de gebruikersvriendelijke Hinowa bediening van de TeleCrawler extra gemak, met functies zoals automatische regeling van de telescooparm en handige "Go home" en "Go Back" knoppen voor moeiteloos gebruiksgemak.


Lithium hoogwerker

De krachtige 48V Lithium batterij met inbouwlader zorgt voor langdurige en milieuvriendelijke prestaties, terwijl de bekroonde duurzaamheid van de TeleCrawler wordt onderstreept door zijn volledig elektrische rupsonderstel, dat zorgt dat er geen olielekkages uit het onderstel kunnen worden veroorzaakt.

Voordelen zoals minder milieubelasting, verminderd geluidsniveau en het ontbreken van hinderlijke elektrische kabels op de vloer maken de overstap naar een Lithium accu een verstandige keuze.


Hinowa TeleCrawler spinhoogwerkers

Naast deze compacte eenpersoons 13 meter hoogwerker verhuren wij meerdere modellen uit de Hinowa TeleCrawler serie zoals de volgende 22 meter telescoop hoogwerkers:

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Spinhoogwerkers

12.9

6.4

Elektrisch Lithium pakket

Hinowa

Telescoopmast

Zie downloads specificaties

1895 kg

1305 x 600 x 1100 mm (l x b x h)

136 kg

Aanvullende informatie:

Non-marking rupsbanden mogelijk
Wij verhuren ook een passende aanhanger

Onderstel:

(Non-marking) rupsbanden 748 / 1100 mm

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties Hinowa TeleCrawler 13N hoogwerker

Specificaties Hinowa TeleCrawler 13
Eenpersoons hoogwerker

Verhuurprogramma

Verhuurprogramma Safety Rent hoogwerkers

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page