top of page

Home  

Verhuur  

Spinhoogwerker 22 meter TC22-N Diesel

Nieuw in de verhuur: 22 meter telescoopspinhoogwerker Hinowa TeleCrawler 22-N. Bij deze hoogwerker verhuren wij ook een passende aanhanger, handig als u per dag naar meerdere klussen rijdt.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Spinhoogwerker 22 meter TC22-N Diesel

Nieuw: Hinowa TeleCrawler 22 telescoop spinhoogwerkers


Na het succes van de TeleCrawler 13 komt Hinowa met de TeleCrawler 22. De Hinowa TeleCrawler machines zijn de nieuwe telescoop spinhoogwerker van Hinowa. De TeleCrawler 22 heeft een werkhoogte van 22 meter en reikwijdte van 12,40 meter. De machine heeft een gebruikersvriendelijke afstandsbediening met de snel-functies Go-back, Go-home en automatisch stempelen.


De TeleCrawler 22 is de spinhoogwerker voor snoei- en schilderwerkzaamheden.


Hinowa TeleCrawler 22-N

De Hinowa TeleCrawler 22-N is de normale uitvoering waarbij wij een passende aanhanger kunnen verhuren zodat u de machine eenvoudig van klus naar klus kunt vervoeren.

De 22-N heeft een werkhoogte van 22 meter met een reikwijdte van 12,40 meter bij 136kg in de werkbak en reikwijdte van 11 meter bij 230 kg in de werkbak. De werkbak heeft een lastbegrenzer. De machine heeft een diesel verbrandingsmotor.


Wij verhuren ook de TeleCrawler 22-S, deze spinhoogwerker is zwaarder en heeft een reikwijdte van 12,40 meter bij 240 kg.


Veilig

Naast continue innovatie van hoge kwaliteit is veiligheid belangrijk voor Hinowa. Zo kan de nieuwe TelerCrawler automatisch stempelen, heeft de machine LED-verlichting op de stempelpoten, voor en achter LED-werklampen en is de machine voorzien van een nood- en stopknop.Aanhanger beschikbaar

Om de spinhoogwerker gemakkelijk van klus naar klus te kunnen vervoeren kunt u ook een passende aanhanger bij deze machine huren.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Spinhoogwerkers

22

11 (230 kg) / 12.4 (136kg)

Diesel met elektra

Hinowa

Telescoopmast

5.820 x 880 x 1.980 mm (excl. werkbak en pads) *

3.010 kg

1.480 x 610 mm

230 kg

Aanvullende informatie:

Ook TC22-S in ons assortiment met een reikwijdte tot 12,40 meter bij 240 kg

* Maten inclusief werkbak zie Downloads

Onderstel:

Rupsonderstel 880 - 1.300 mm

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

TC22N

Specificaties en werkdiagram TC22 N

TC22S

Specificaties en werkdiagram TC22 S

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page