top of page

Home  

Verhuur  

Spinhoogwerker 22 meter TC22-S Diesel

Nieuw in de verhuur: De Hinowa TeleCrawler 22-S. De uitgebreide TeleCrawler 22 uitvoering met een werkhoogte van 22 meter en reikwijdte van 12,40 meter en 230 kg bakcapaciteit.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Spinhoogwerker 22 meter TC22-S Diesel

Hinowa TeleCrawler 22-S huren


De Hinowa TeleCrawler 22 is een van de nieuwe modellen van Hinowa die u nu ook bij ons kunt huren. Deze spinhoogwerker heeft een telescoopmast en een groot werkbereik.
De hoogwerker heeft een werkhoogte van 22 meter, zijdelings bereik van 12,40 meter en capaciteit van 230 kg in de werkbak bij het volledige werkbereik.

De machine is voorzien van de vertrouwde Hinowa afstandsbediening, uitgebreid met de snel-functies Go-back, Go-home en automatisch stempelen. De machine kan variabel stempelen, zodat u ook op smallere plekken met de hoogwerker kunt werken.

De Hinowa TeleCrawler hoogwerkers worden bijvoorbeeld vaak gebruikt bij het snoeien van bomen.


Diesel aandrijving met 230V

Deze spinhoogwerker heeft een diesel aandrijving met elektra (230V). en kan naast diesel ook elektrisch werken met een verlengsnoer voor bijvoorbeeld binnen werkzaamheden.


Hinowa TeleCrawler spinhoogwerker huren

U kunt diverse Hinowa TeleCrawler modellen bij ons huren:

De 22S is de verzwaarde uitvoering van de 22N met als meerwaarde dat deze bij gebruik van 230 kg in de werkbak het volledige zijdelings werkbereik heeft. De 22N heeft een gelimiteerd zijdelings bereik van 11 meter bij 230 kg, maar kan bij maximaal 136 kg wel volledig tot 12,40 meter.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Spinhoogwerkers

22

12

Diesel met elektra

Hinowa

Telescoopmast

6.440/5.820 x 1.402/880 mm

3.350 kg

1310 x 655 x h.1100 mm

230 kg

Aanvullende informatie:

Ook TC22-N in assortiment met bijpassende aanhanger

Onderstel:

Rupsonderstel

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties TeleCrawler 22S

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page