top of page

Home  

Verhuur  

Zelfrijdende masthoogwerker 10 meter Elektrisch

Huur een elektrische masthoogwerker met JIB voor flexibele en compacte toegang op hoogte. De Airo V10 E is ideaal voor magazijnen en fabriekshallen. Reserveer nu!

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Zelfrijdende masthoogwerker 10 meter Elektrisch

Masthoogwerker huren?

Bent u op zoek naar een masthoogwerker om te huren? Bekijk dan onze Airo V10 E elektrische masthoogwerker met JIB. Deze zelfrijdende hoogwerker met een verticale mast biedt optimale flexibiliteit, compactheid en wendbaarheid. Ideaal voor gebruik binnen, zoals bijvoorbeeld in magazijnen en fabriekshallen.


Met een indrukwekkende werkhoogte van 9,80 meter en een zijdelings werkbereik van 3,30 meter dankzij de JIB, voldoet de Airo V10 E masthoogwerker aan uw behoefte aan veelzijdigheid. De ruime werkbak heeft een capaciteit van 200 kg, zodat u voldoende ruimte heeft voor uw gereedschap en materialen. Bovendien zijn de banden van deze hoogwerker non-marking, waardoor ze geen strepen achterlaten op de vloer.


Elektrische masthoogwerker

Onze elektrische masthoogwerker, de Airo V10 E, maakt gebruik van een 24V batterijpakket. Dit zorgt niet alleen voor een milieuvriendelijke werking zonder schadelijke uitstoot, maar ook voor een stille werkomgeving. Hierdoor kunt u efficiënt werken zonder overlast te veroorzaken.

Bij ons kunt u de Airo V10 E masthoogwerker huren, zodat u de gewenste hoogte kunt bereiken en veilig en efficiënt kunt werken op diverse locaties. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren en uw reservering te maken. Ons team staat voor u klaar om u te voorzien van de perfecte masthoogwerker voor uw projecten.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Zelfrijdende hoogwerkers

9.8

3.3

Elektrisch accu pakket

Airo

Horizontale mast met JIB

2.800 x 998 x 1.990 mm *

2.770 kg

800 x 990 mm

200 kg

Aanvullende informatie:

Non-marking banden

* inclusief werkbak

Onderstel:

Non-marking banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties elektrische masthoogwerker V10 E

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page