top of page
Open Site Navigation

Home  

Verhuur  

Zelfrijdende masthoogwerker 10 meter Elektrisch

De Airo V10 E is een compacte zelfrijdende masthoogwerker met JIB, ideaal voor bijvoorbeeld werkzaamheden in magazijnen en fabriekshallen.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Zelfrijdende masthoogwerker 10 meter Elektrisch

Airo V10 E elektrische masthoogwerker met JIB

In ons assortiment zelfrijdende hoogwerkers hebben wij ook een elektrische masthoogwerker. Een masthoogwerker is een hoogwerker met een verticale mast. De Airo V10 masthoogwerker is flexibel, compact, wendbaar en ligt. Ideaal voor binnen in bijvoorbeeld magazijnen en fabriekshallen.

De Airo V10 E masthoogwerker heeft een werkhoogte van 9,80 meter en omdat de hoogwerker een JIB heeft een zijdelings werkbereik van 3,30 meter. De capaciteit in de werkbak is 200 kg. Omdat de hoogwerker vaak binnen wordt gebruikt heeft de machine non-marking banden.


Elektrische masthoogwerker

De Airo V10 E is een elektrische masthoogwerker met een 24V batterij pakket.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Zelfrijdende hoogwerkers

9.8

3.3

Elektrisch accu pakket

Airo

Horizontale mast met JIB

2.800 x 998 x 1.990 mm *

2.770 kg

800 x 990 mm

200 kg

Aanvullende informatie:

Non-marking banden

* inclusief werkbak

Onderstel:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties elektrische masthoogwerker V10 E

download icon

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page