top of page

Home  

Verhuur  

Schaarhoogwerker 6 meter Mini

Een mini schaarlift huren? De SC06E is onze kleinste hoogwerker. Deze compacte hoogwerker is ideaal voor binnen. De mini schaarlift kan ook in smalle gangen en op krappe werkplekken worden gebruikt.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Schaarhoogwerker 6 meter Mini

De mini schaarlift is de kleinste hoogwerker die u bij ons kunt huren. De schaar heeft transportafmetingen van 1,44 x 0,76 x 1,87 meter en weegt slechts 895 kg. De machine is elektrisch, heeft een 24V accu pakket en is voorzien van non marking banden.

Mini schaarlift 6 meter huren

Een mini schaarlift huren? Onze kleinste hoogwerker is de SC06E. Deze schaarlift is geschikt is voor binnen werkzaamheden en vanwege zijn smalle afmetingen van 1,44 x 0,76 ideaal voor werkzaamheden in smalle gangen en kleine ruimten.

Schaarliften voor binnen worden vaak gehuurd voor onder bijvoorbeeld schilder-, installatie- en onderhoudswerkzaamheden in panden.


SC06E mini schaarlift

De SC06E mini schaarlift heeft een werkhoogte van 5,90 meter met een plateau hoogte tot 3,90 meter. Het werkplatform is geschikt voor 2 personen met een maximaal gewicht van 240 kg. De afmetingen van het plateau zijn 1,29 x 0,70 meter met de mogelijkheid om 0,60 meter extra uit te schuiven.
Schaarliften van Safety Rent

Safety Rent heeft een uitgebreid aanbod schaarliften met werkhoogten tussen de 6 en 14 meter; compacte scharen voor binnen, extra brede schaarliften voor binnen en buiten, ruw terrein schaarhoogwerkers voor op bijvoorbeeld bouwterreinen en rupsschaarhoogwerkers. Voor bijna elke hoogteklus hebben wij een passende machine voor u.


Naast deze mini schaarlift hebben wij bijvoorbeeld de volgende kleine schaarhoogwerkers in ons assortiment:


Veiligheid

Alle schaarliften van Safety Rent krijgen jaarlijks een Safety Check keuring. U kunt veilig met onze hoogwerkers werken. De machines van Safety Rent worden conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd en zijn voorzien van diverse veiligheidsvoorzieningen zoals bijvoorbeeld een lastbegrenzer op het werkplateau en een nood stopknop.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Schaarhoogwerkers

5.9

n.v.t.

Elektrisch accu pakket

Safety Rent

Horizontaal

1.440 x 760 x 1.870 mm (l x b x h) *

895 kg

1.290/1.990 x 700 mm **

240 kg

Aanvullende informatie:

Non-marking banden

* met ingeklapte hekjes
** uitschuifbaar plateau

Onderstel:

Non-marking banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties mini schaarhoogwerker SC06E

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page