top of page

Home  

Verhuur  

Schaarhoogwerker 10 meter Breed

Schaarhoogwerker 10 meter huren? Safety Rent verhuurt onder andere smalle en brede 10 meter schaarhoogwerkers. De Airo X10 EW WIND is een brede elektrische 10 meter schaarhoogwerker voor binnen en buiten.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Schaarhoogwerker 10 meter Breed

Schaarhoogwerker 10 Meter Huren? Ontdek de Airo X10 EW WIND

Bent u op zoek naar een schaarhoogwerker met een werkhoogte van 10 meter? Dan is de Airo X10 EW WIND een goede keuze. Deze brede schaarhoogwerker is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en biedt goede prestaties. Met een indrukwekkende werkhoogte van 10,20 meter en een ruim platform met een capaciteit van 500 kg, is deze hoogwerker geschikt voor diverse projecten. Het werkplateau heeft royale afmetingen van 2,25 bij 1,20 meter en kan zelfs worden uitgeschoven tot een totale lengte van 3,75 meter. De machine is voorzien van non-marking banden, zodat de banden geen zwarte sporen achterlaten.


Airo 10 meter Schaarhoogwerkers

Safety Rent verhuurt verschillende soorten schaarhoogwerkers van het gerenommeerde huismerk Airo. De Airo X10 EW WIND is een elektrische hoogwerker die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Door zijn extra breedte en verzwaarde constructie biedt deze machine optimale stabiliteit. De hoogwerker wordt aangedreven door een 24V batterij pakket en weegt 2.850 kg.

Bent u specifiek op zoek naar een compacte schaarhoogwerker voor binnen werkzaamheden met een werkhoogte van 10 meter? Ook dat is mogelijk bij Safety Rent. Ontdek onze smalle 10 meter schaarlift met compacte afmetingen voor moeilijk bereikbare ruimtes.


Schaarhoogwerkers voor buiten: De Airo WIND Serie

De Airo WIND schaarhoogwerkers zijn ontworpen voor buitengebruik en zijn verzwaard voor optimale stabiliteit. Bij Safety Rent hebben we meerdere elektrische schaarhoogwerkers voor buiten met werkhoogten vanaf 8 meter. De Airo X10 EW WIND is een uitstekend voorbeeld van een schaarhoogwerker die geschikt is voor buitenwerkzaamheden.


Ontdek onze elektrische schaarhoogwerkers die ook in WIND uitvoering geschikt zijn voor buiten:

- XS8 E WIND; schaarhoogwerker 8 meter (elektrisch – accu pakket)
- X10 EW WIND; schaarhoogwerker 10 meter (elektrisch – accu pakket)

De XS8 E WIND biedt een werkhoogte van 8 meter, terwijl de X10 EW WIND u een indrukwekkende werkhoogte van 10,20 meter geeft. Beide hoogwerkers zijn geschikt voor diverse buitenprojecten en bieden goede prestaties onder verschillende omstandigheden.


U kunt bij ons ook een smalle 10 meter schaarlift huren, voor als u bijvoorbeeld werkzaamheden heeft in krappe ruimten of smalle gangen.


Of u nu binnen of buiten werkt, Safety Rent heeft de perfecte schaarhoogwerker voor uw specifieke behoeften. Onze hoogwerkers worden regelmatig gecontroleerd, zodat u veilig en efficiënt op hoogte kunt werken.


Neem vandaag nog contact op met Safety Rent om de Airo X10 EW WIND schaarhoogwerker of een andere geschikte hoogwerker te huren voor uw project. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen de juiste keuze te maken voor uw werkzaamheden.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Schaarhoogwerkers

10.2

n.v.t.

Elektrisch accu pakket

Airo

Horizontaal

2.400 x 1.200 x 1.860 mm *

2.850 kg

2.250/3.750 x 1.200 mm **

500 kg

Aanvullende informatie:

Geschikt voor binnen en buiten
Non-marking banden

* met ingeklapte hekjes
** uitschuifbaar plateau

Onderstel:

Non-marking banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties schaarlift Airo X10 EW WIND

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page