top of page
Open Site Navigation

Home  

Verhuur  

Schaarhoogwerker 10 meter Breed

Schaarhoogwerker 10 meter huren? Safety Rent verhuurt onder andere smalle en brede 10 meter schaarhoogwerkers. De Airo X10 EW WIND is een brede elektrische 10 meter schaarhoogwerker voor binnen en buiten.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Schaarhoogwerker 10 meter Breed

Schaarhoogwerker 10 meter huren?

De Airo X10 EW WIND is een brede 10 meter schaarhoogwerker en zowel voor binnen en buiten geschikt. De hoogwerker heeft een werkhoogte van 10,20 meter met een platformcapaciteit van 500 kg. Omdat de machine breed is, heeft de hoogwerker een groot werkplateau met afmetingen van 2,25 bij 1,20 meter. Daarnaast kan het plateau worden uitgeschoven naar een lengte van totaal 3,75 meter.


Airo schaarhoogwerkers

Wij verhuren verschillende soorten schaarhoogwerkers van ons huismerk Airo. De Airo X10 EW WIND is een elektrische hoogwerker voor binnen en buiten die extra breed en verzwaard is. De machine heeft een 24V batterij pakket. Het gewicht van de machine is 2.850 kg.


Op zoek naar een compacte schaar voor binnen met een werkhoogte van 10 meter? U kunt bij ons ook een smalle 10 meter schaarhoogwerker huren met compacte afmetingen.


Schaarhoogwerkers voor buiten

De Airo WIND schaarhoogwerkers zijn verzwaard zodat de machines buiten een goede stabiliteit geven. Wij hebben meerdere scharen voor buiten met werkhoogten vanaf 8 meter. Naast de Wind serie hebben wij bijvoorbeeld uitvoeringen met ruw terrein banden en rupsschaarhoogwerkers.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Schaarhoogwerkers

10.2

n.v.t.

Elektrisch accu pakket

Airo

Horizontaal

2.400 x 1.200 x 1.860 mm *

2.850 kg

2.250/3.750 x 1.200 mm **

500 kg

Aanvullende informatie:

Geschikt voor binnen en buiten
Non-marking banden

* met ingeklapte hekjes
** uitschuifbaar plateau

Onderstel:

Non-marking banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Airo X10 EW WIND

download icon

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page