top of page

Home  

Verhuur  

Schaarhoogwerker 8 meter Micro

Schaarhoogwerker 8 meter huren? De Airo XS8 E schaarhoogwerker uit de micro reeks is een compacte schaarhoogwerker met een werkhoogte van 8 meter. Het plateau heeft een capaciteit van 250 kg.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Schaarhoogwerker 8 meter Micro

Airo XS8 E – schaarhoogwerker 8 meter huren

Schaarhoogwerker 8 meter huren? De Airo XS8 E uit de Airo Micro reeks is een compacte machine. De hoogwerker heeft een werkhoogte tot 8 meter. Het werkplateau heeft een capaciteit van 250 kg en is 1,65 x 0,765 meter. Voor extra werkruimte kan het plateau 1 meter worden uitgeschoven. De afmetingen van de machine zelf zijn 2.04 x 0,765 x 1.87/2,24 meter (l x b x h). De hekjes zijn inklapbaar. De hoogwerker is voor binnen en heeft een 24V accu pakket en non-marking banden.


Optioneel: XS8 E Wind schaarhoogwerker voor buiten

Wilt u de schaarhoogwerker buiten gebruiken? Wij verhuren de XS8 E ook in een WIND uitvoering die geschikt is voor buiten. Bij deze machine staan de banden ca. 2,5 cm breder buiten de body van de machine en is het werkplateau geschikt voor maximaal 1 persoon (draagcapaciteit blijft wel 250 kg).


Airo Micro reeks compacte schaarhoogwerkers

Airo heeft een reeks micro schaarhoogwerkers met werkhoogten tussen de 7 en 9 meter. De hoogwerkers zijn elektrisch en hebben een accu pakket. De machines zijn voor binnen en hebben compacte afmetingen. De Micro schaarhoogwerkers worden bijvoorbeeld veel gebruikt door schilders en installateurs.


Naast de XS8 E 8 meter schaarhoogwerker kunt u ook onderstaande Airo schaarhoogwekrers bij ons huren uit de Micro reeks:


Bent u op zoek naar een kleinere schaarhoogwerker, of juist een hoogwerker met grote capaciteit voor buiten? Neem contact met ons op. Wij verhuren een ruim aanbod hoogwerkers en adviseren u graag.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Schaarhoogwerkers

8

n.v.t.

Elektrisch accu pakket

Airo

Horizontaal

2.040 x 765 x 1.870 mm (l x b x h) *

1.770 kg

1.650/2.650 x 765 mm **

250 kg

Aanvullende informatie:

Non-marking banden
In binnen en buiten uitvoering mogelijk

* met ingeklapte hekjes
** uitschuifbaar plateau

Onderstel:

Non-marking banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Airo XS8 E schaarhoogwerker 8 meter (WIND)

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page