top of page
Open Site Navigation

Home  

Verhuur  

Schaarhoogwerker 9 meter Micro

Elektrische schaarhoogwerker huren? Airo heeft de Micro reeks elektrische schaarhoogwerkers voor binnen met compacte afmetingen en werkhoogten tussen de 7 en 9 meter. De XS9 E is de 9 meter uitvoering.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Schaarhoogwerker 9 meter Micro

Airo XS9 E – elektrische schaarhoogwerker

De Airo XS9E schaarhoogwerker is een compacte machine. De hoogwerker heeft een werkhoogte van 9,38 meter met een plateau capaciteit van 200 kg. Het plateau heeft afmetingen van 1,65 x 0,765 meter en kan 1 meter worden uitgeschoven. De afmetingen van de machine zelf zijn 2,04 x 0,765 x 1,98/2,35 meter (l x b x h). De hekjes zijn inklapbaar. De hoogwerker is voor binnen en heeft een 24V accu pakket en non-marking banden.


Airo XS Micro reeks elektrische schaarhoogwerkers

Een compacte en elektrische schaarhoogwerker huren? Safety Rent verhuurt schaarhoogwerkers van het huismerk Airo. Airo heeft een XS micro reeks elektrische schaarhoogwerkers ontwikkeld met compacte afmetingen die binnen eenvoudig verplaatst kunnen worden naar andere ruimten. De machines zijn elektrisch en hebben een 24V accu pakket. De XS9 is het grootste model met een werkhoogte tot 9,38 meter.


De micro serie schaarhoogwerkers worden vaak gehuurd voor schilder- en onderhoudswerkzaamheden binnen gebouwen en bestaat uit de volgende uitvoeringen: 

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Schaarhoogwerkers

9.38

n.v.t.

Elektrisch accu pakket

Airo

Horizontaal

2..040 x 765 x 1980 mm *

2.000 kg

1.650/2.650 * x 765 mm **

200 kg

Aanvullende informatie:

Non-marking banden

* met ingeklapte hekjes
** uitschuifbaar plateau

Onderstel:

Non-marking banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Airo XS9 E

download icon

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page