top of page

Home  

Verhuur  

Schaarhoogwerker 9 meter Micro

Elektrische schaarhoogwerker huren? Airo heeft de Micro reeks elektrische schaarhoogwerkers voor binnen met compacte afmetingen en werkhoogten tussen de 7 en 9 meter. De XS9 E is de 9 meter uitvoering.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Schaarhoogwerker 9 meter Micro

Elektrische schaarhoogwerker huren: Airo XS9 E

De Airo XS9E schaarhoogwerker is een compacte en efficiënte machine die geschikt is voor diverse werkzaamheden op hoogte. Met een werkhoogte van 9,38 meter en een plateau capaciteit van 200 kg, biedt deze elektrische schaarhoogwerker optimale prestaties voor diverse werkzaamheden. Het werkplateau heeft ruime afmetingen van 1,65 x 0,765 meter, en kan met 1 meter worden uitgeschoven, waardoor extra werkruimte wordt gecreëerd. De inklapbare hekjes zorgen voor nog meer flexibiliteit en gemak tijdens het verplaatsen van de machine. Met een machinegrootte van 2,04 x 0,765 x 1,98/2,35 meter (l x b x h) is deze hoogwerker zeer manoeuvreerbaar, zelfs in beperkte ruimtes. Bovendien zijn de non-marking banden en het 24V accu pakket van de XS9E schaarhoogwerker ideaal voor gebruik binnen.


Elektrische Schaarhoogwerker huren bij Safety Rent

Safety Rent biedt een uitgebreid assortiment schaarhoogwerkers te huur aan, waaronder de Airo XS9E uit de Micro reeks. Als expert op het gebied van hoogwerkers begrijpen we de behoeften van onze klanten en leveren we hoogwaardige scharen van ons huismerk Airo. De XS micro reeks elektrische schaarhoogwerkers is speciaal ontworpen met compacte afmetingen, waardoor ze gemakkelijk van de ene naar de andere ruimte kunnen worden verplaatst, zelfs in nauwe gangpaden of smalle werkruimtes. Met het 24V accu pakket zijn deze hoogwerkers bovendien milieuvriendelijk en zeer geschikt voor binnen gebruik.


Onze Airo XS9E is het grootste model in de Micro serie, met een indrukwekkende werkhoogte van 9,38 meter. Deze hoogwerker is een populaire keuze voor diverse toepassingen, waaronder schilder- en onderhoudswerkzaamheden binnen gebouwen. Dankzij het compacte ontwerp en de wendbaarheid is de XS9E zeer geschikt voor werkzaamheden in krappe ruimtes waar andere machines moeilijk toegang hebben.


Airo Micro reeks schaarhoogwerker huren

De Micro serie schaarhoogwerkers van ons huismerk Ario omvat de volgende modellen die u bij ons kunt huren:

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Schaarhoogwerkers

9.38

n.v.t.

Elektrisch accu pakket

Airo

Horizontaal

2..040 x 765 x 1980 mm *

2.000 kg

1.650/2.650 * x 765 mm **

200 kg (2 personen)

Aanvullende informatie:

Non-marking banden

* met ingeklapte hekjes
** uitschuifbaar plateau

Onderstel:

Non-marking banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties schaarhoogwerker Airo XS9 E

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page