top of page
Open Site Navigation

Home  

Verhuur  

Schaarhoogwerker 7 meter Micro

Elektrische schaarlift huren? De XS7 E komt uit de Airo Micro reeks en is de kleinste schaarlift in deze serie. De Micro scharen hebben compacte afmetingen met werkhoogtes tussen de 7 en 9 meter. Ideaal voor binnen.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Schaarhoogwerker 7 meter Micro

Schaarlift 7 meter: Airo XS7 E

De Airo XS7 E elektrische schaarlift uit onze huurvloot is het kleinste model uit de Airo Micro serie. De machine heeft een werkhoogte tot 6,70 meter. Het werkplatform is 1,65 x 0,765 meter, kan 1 meter extra worden uitgeschoven om extra werkruimte te creëren, en heeft een platformcapaciteit voor 2 personen met gereedschap met een maximum van 240 kg. De leuningen op het plateau zijn inklapbaar. De machine heeft een 24V batterij met bijbehorende lader.


Elektrische schaarlift huren

Elektrische schaarlift huren? Safety Rent verhuurt machines van het huismerk Airo en biedt een groot aanbod schaarhoogwerkers met werkhoogtes tussen de 6 en 16 meter. Voor zowel binnnen als buiten werkzaamheden hebben wij een passende machine.


De XS7 E komt uit de Micro reeks van Airo. De Micro scharen zijn horizontale elektrische hoogwerkers met zeer compacte afmetingen, ideaal voor binnen werkzaamheden. De schaarliften worden vaak gebruikt door schilders, installatie- en onderhoudsbedrijven binnen gebouwen. Al onze micro scharen zijn voorzien van non-marking banden en laten geen sporen op de vloer achter.


De Airo Micro serie elektrische schaarliften bestaat uit de volgende uitvoeringen. Wij hebben al deze uitvoeringen in onze huurvloot:

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Schaarhoogwerkers

6.7

n.v.t.

Elektrisch accu pakket

Airo

Horizontaal

2.040 x 765 x 1760 mm *

1430 kg

1.650/2.650 x 765 mm **

250 kg

Aanvullende informatie:

Non-marking banden

* met ingeklapte hekjes
** uitschuifbaar plateau

Onderstel:

Non-marking banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Airo XS7 E

download icon

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page