top of page

Home  

Verhuur  

Schaarhoogwerker 7 meter Micro

Elektrische schaarlift huren? De XS7 E komt uit de Airo Micro reeks en is de kleinste schaarlift in deze serie. Airo scharen uit de Micro serie hebben compacte afmetingen met werkhoogtes tussen de 7 en 9 meter. Ideaal voor binnen werkzaamheden.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Schaarhoogwerker 7 meter Micro

Elektrische schaarlift 7 meter: Airo XS7 E

De Airo XS7 E is een elektrische schaarlift uit onze huurvloot en behoort tot de kleinste modellen uit de Micro serie. Deze hoogwerker heeft een werkhoogte van 6,70 meter. Het ruime werkplatform is 1,65 x 0,765 meter, en kan met 1 meter worden uitgeschoven om extra werkruimte te creëren. Met een platformcapaciteit voor 2 personen en gereedschap (maximaal 240 kg) is deze schaarhoogwerker uiterst veelzijdig. De leuningen op het platform zijn inklapbaar voor extra gemak en flexibiliteit. Bovendien wordt de machine geleverd met een 24V batterij en bijbehorende lader.


Elektrische schaarlift huren bij Safety Rent

Safety Rent biedt een breed assortiment schaarhoogwerkers te huur aan, waaronder deze Airo XS7 E uit de Micro reeks. Deze elektrische schaarliften zijn compact en geschikt voor diverse binnen werkzaamheden. Zo worden ze vaak gebuikt door schilders, installatie- en onderhoudsbedrijven binnen gebouwen. Een groot voordeel is dat al onze micro schaarliften zijn uitgerust met non-marking banden, die geen sporen op de vloer achterlaten.


Airo micro schaarliften

De Airo Micro serie elektrische schaarliften omvat de volgende modellen en kunt u bij ons huren:

Wij  verhuren o.a. hoogwerkers van ons huismerk Airo en hebben een groot aanbod schaarhoogwerkers met werkhoogtes tussen de 6 en 16 meter. Voor zowel binnnen als buiten werkzaamheden hebben wij een passende machine voor diverse hoogteklussen.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Schaarhoogwerkers

6.7

n.v.t.

Elektrisch accu pakket

Airo

Horizontaal

2.040 x 765 x 1760 mm *

1430 kg

1.650/2.650 x 765 mm **

250 kg

Aanvullende informatie:

Non-marking banden

* met ingeklapte hekjes
** uitschuifbaar plateau

Onderstel:

Non-marking banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties schaarlift Airo XS7 E

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page