top of page

Home  

Verhuur  

Schaarhoogwerker 10 meter Smal

Schaarlift 10 meter huren? De Airo X10 EN is een smalle schaarlift met een werkhoogte van 10 meter en 400 kg capaciteit op het werkplateau. Wij verhuren ook een extra brede 10 meter uitvoering X10 EW.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Schaarhoogwerker 10 meter Smal

Schaarlift 10 meter huren?

De Airo X10 EN is een extra smalle elektrische hoogwerker voor binnen met een werkhoogte tot 10,20 meter. De schaar is slechts 0,89 meter breed en weegt 2.750 kg. Met uitgeklapte hekjes is de hoogte van de machine 2,42 meter en met ingeklapte hekjes 1,92 meter. Het werkplateau is 2,25 x 0,89 meter en kan voor extra werkruimte 1,50 meter worden uitgeschoven. De hekjes rond het plateau zijn inklapbaar. Het platform heeft een groot draagvermogen van 400 kg.


Elektrische schaarlift

De schaarlift is elektrisch en voorzien van een 24V accu pakket. Onze elektrische scharen voor binnen worden bijvoorbeeld veel gebruikt voor schilder- en onderhoudswerkzaamheden in gebouwen.


Airo EN serie smalle schaarliften

Airo heeft verschillende series schaarliften, van klein tot groot met verschillende werkhoogtes. De EN reeks zijn extra smalle scharen, ideaal bijvoorbeeld voor werkzaamheden in smalle gangen. Wij verhuren naast de X10 EN ook extra smalle 12 meter en 14 meter schaarhoogwerkers.


U kunt bijj ons ook een brede schaarhoogwerker 10 meter huren, deze heeft iets meer capaciteit.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Schaarhoogwerkers

10.2

n.v.t.

Elektrisch accu pakket

Airo

Horizontaal

2.400 x 890 x 1.920 mm *

2.750 kg

2.250/3.750 x 890 mm **

400 kg

Aanvullende informatie:

Non-marking banden

* met ingeklapte hekjes
** uitschuifbaar plateau

Onderstel:

Non-marking banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Airo X10 EN schaarlift 10 meter

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page