top of page

Home  

Verhuur  

Schaarhoogwerker 14 meter Smal

De Airo X14 EN is een smalle elektrische schaarhoogwerker met uitschuifplateau en heeft een werkhoogte tot 14 meter met een breedte van slechts 0,89 meter. De machine is voorzien van een accu pakket en non marking banden.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Schaarhoogwerker 14 meter Smal

Elektrische schaarhoogwerker huren: ontdek de smalle Airo X14 EN

Bij Safety Rent kunt u de compacte en smalle elektrische schaarhoogwerker X14 EN huren, de kleinste in zijn soort met een indrukwekkende werkhoogte van 14 meter. Deze hoogwerker is perfect geschikt voor klussen waarbij smalle doorgangen een vereiste zijn. Met een breedte van slechts 0,89 meter en een doorrijdhoogte van 2,17 meter (2,67 meter met uitgeklapte hekjes) past de X14 EN moeiteloos door nauwe ruimtes.


De X14 EN biedt een draagcapaciteit van 230 kg en beschikt over een werkplateau van 2,25 bij 0,89 meter, dat kan worden uitgeschoven tot een lengte van 3,75 meter. Deze elektrische schaarhoogwerker wordt aangedreven door een 24V accu pakket, waardoor hij milieuvriendelijk en geschikt is voor gebruik binnen.


Toepassingen voor smalle elektrische schaarhoogwerkers

Onze smalle elektrische schaarhoogwerkers van Airo met werkhoogten van 10 meter, 12 meter en 14 meter worden vaak ingezet bij schilder- en onderhoudswerkzaamheden binnen gebouwen. Dankzij hun compacte formaat en elektrische aandrijving zijn ze ideaal voor bijvoorbeeld projecten waar geluids- en emissiebeperkingen van belang zijn.


Ruim aanbod 14 meter schaarhoogwerkers

Bij Safety Rent vindt u een uitgebreid aanbod van 14 meter schaarhoogwerkers die te huur zijn.  Naast de Airo X14 EN schaarhoogwerker bieden we ook andere 14 meter modellen met specifieke eigenschappen:


  • X14 EW schaarhoogwerker: Deze extra brede elektrische schaarhoogwerker is geschikt voor locaties waar geen limieten voor afmetingen gelden. De X14 EW biedt extra ruimte en stabiliteit.

  • X14 RTE schaarhoogwerker: Deze elektrische schaarhoogwerker is uitgerust met non-marking banden en ideaal voor werkzaamheden op ruwe terreinen.

  • X14 RTD schaarhoogwerker: Deze grote diesel schaarhoogwerker met ruw terrein banden is perfect voor bouwplaatsen en andere ruwe omgevingen.

  • XL14 schaarhoogwerker: Deze diesel XL schaarhoogwerker heeft een extra groot werkplatform van maar liefst 7,83 x 1,83 meter, waardoor u meer werkruimte tot uw beschikking heeft.


Huur de elektrische schaarhoogwerker die bij u past. Of u nu een smalle X14 EN zoekt voor klussen in krappe ruimtes of een ander type elektrische schaarhoogwerker nodig heeft, Safety Rent heeft een oplossing voor uw project. Onze hoogwerkers worden regelmatig gecontroleerd en zijn in goede conditie, zodat u veilig en efficiënt op hoogte kunt werken.


Neem vandaag nog contact op met Safety Rent om de gewenste elektrische schaarhoogwerker te huren voor uw specifieke behoeften. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen de beste keuze te maken voor uw hoogtewerkzaamheden.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Schaarhoogwerkers

14

n.v.t.

Elektrisch accu pakket

Airo

Horizontaal

2.400 x 890 x 2.170 mm *

3.600 kg

2.250/3.750 x 890 mm **

230 kg

Aanvullende informatie:

Non-marking banden

* met ingeklapte hekjes
** uitschuifbaar plateau

Onderstel:

Non-marking banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties elektrische schaarhoogwerker Airo X14 EN

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page