top of page
Open Site Navigation

Home  

Verhuur  

Schaarhoogwerker 14 meter Smal

De Airo X14 EN is een smalle elektrische schaarhoogwerker met uitschuifplateau en heeft een werkhoogte tot 14 meter met een breedte van slechts 0,89 meter. De machine is voorzien van een accu pakket en non marking banden.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Schaarhoogwerker 14 meter Smal

Elektrische schaarhoogwerker 14 meter smal

De extra smalle elektrische schaarhoogwerker type X14 EN is de kleinste 14 meter schaar die u bij ons kunt huren. De machine is compact en ideaal voor hoogteklussen waarbij smalle doorgangen van toepassing zijn. De hoogwerker is slechts 0,89 meter breed en met ingeklapte hekjes een doorrijdhoogte van 2,17 meter (met uitgeklapt hekjes is de machinehoogte 2,67 meter).


De werkhoogte is tot 14 meter met een draagcapaciteit van 230 kg. Het werkplateau is 2,25 bij 0,89 meter met de mogelijkheid om uit te schuiven naar een lengte van 3,75 meter. De machine is elektrisch en voorzien van een 24V accu pakket.


De smalle elektrische schaarhoogwerkers die u bij ons kunt huren (10 meter, 12 meter of 14 meter werkhoogte) worden onder andere vaak gebruikt door bij schilder- en onderhoudswerkzaamheden binnen gebouwen.


14 meter schaarhoogwerker huren bij Safety Rent

Wij hebben een ruim aanbod 14 meter schaarhoogwerkers die je bij ons kan huren. Van extra klein naar groot.


Naast deze smalle 14 EN schaarhoogwerker hebben wij onderstaande 14 meter  scharen:


X14 EW schaarhoogwerker; brede elektrische schaarhoogwerker

De 14 EW is een extra brede elektrische schaarhoogwerker die ook op plaatsen waar geen limieten voor afmetingen gelden kan worden ingezet


X14 RTE schaarhoogwerker; elektrische schaarhoogwerker voor ruw terrein

De X14 RTE is een grote elektrische schaarhoogwerker met non-marking banden die geschikt is voor werkzaamheden op ruwe terreinen.


X14 RTD schaarhoogwerker; diesel schaarhoogwerker voor ruw terrein

De X14 RTD is grote een diesel schaarhoogwerker met ruw terrein banden, ideaal voor bijvoorbeeld werkzaamheden op bouwplaatsen


XL14 schaarhoogwerker; diesel XL schaarhoogwerker met groot werkplatform

De XL14 is een diesel schaarhoogwerker met een extra groot werkplatform. Op het werkplateau kan een werkruimte van zelfs 7,83 x 1,83 meter worden gecreëerd. 

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Schaarhoogwerkers

14

n.v.t.

Elektrisch accu pakket

Airo

Horizontaal

2.400 x 890 x 2.170 mm *

3.600 kg

2.250/3.750 x 890 mm **

230 kg

Aanvullende informatie:

Non-marking banden

* met ingeklapte hekjes
** uitschuifbaar plateau

Onderstel:

Non-marking banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties

download icon

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page