top of page

Home  

Verhuur  

Schaarhoogwerker 14 meter XL diesel

Genie GS4390: Een schaarhoogwerker huren met groot werkplateau? Safety Rent verhuurt kleine en grote schaarhoogwerkers, zoals deze XL schaarhoogwerker met een extra groot werkplateau.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Schaarhoogwerker 14 meter XL diesel

Genie GS4390: XL schaarhoogwerker met groot werkplateau

De Genie GS4390 XL schaarhoogwerker heeft een extra groot werkplateau dat kan worden uitgeschoven naar 6,57 bij 1,83 meter. Met ingeschoven dek is de werkruimte 3,98 bij 1,83 meter (aan beide kanten is het plateau  uitschuifbaar). De maximale draagcapaciteit is 680 kg.

De hoogwerker heeft een werkhoogte van 14,75 meter en kan op een vlakke ondergrond zonder stempels op de volledige werkhoogte worden gebruikt en zelfs rijden. Voor gebruik op een ongelijke vlakte heeft de machine stempels en kan er ook op maximale hoogte worden gewerkt.


De machine heeft een diesel verbrandingsmotor, vierwielaandrijving en tractie control en kan op hellingen tot 50% rijden.


De XL schaarhoogwerker wordt vaak gebruikt op bouwplaatsen met moeilijke ondergrond of ruw terrein.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Schaarhoogwerkers

14.75

n.v.t.

Diesel

Genie

Horizontaal

3.980 x 2.340 x 2.250 mm *

7.350 kg

3.980/6.570 x 1830 mm **

680 kg

Aanvullende informatie:

* met ingeklapte hekjes
** uitschuifbaar plateau aan beide kanten

Onderstel:

Met stempels

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Genie schaarhoogwerker type GS4390

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page