top of page

Home  

Verhuur  

Schaarhoogwerker 14 meter Breed

Safety Rent verhuurt schaarhoogwerkers van het eigen merk Airo. Door middel van het grote uitschuifplateau is dit de schaarhoogwerker voor bouw gerelateerd werk. Voor elke klus is er een schaarhoogwerker beschikbaar, binnen, buiten, smalle ruimtes en voor extra gewicht in de werkbak heeft Safety Rent een passende schaarhoogwerker.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Schaarhoogwerker 14 meter Breed

Brede schaarhoogwerker huren

De brede schaarhoogwerkers van Airo kunnen worden gebruikt op werkplekken waar geen beperkingen voor afmetingen gelden. Omdat de machine extra breed is, is er meer stabiliteit en heeft het werkplateau een grotere werkruimte dan de extra smalle machines. De brede schaarhoogwerkers uit de EW serie van Airo die u bij ons kunt huren zijn elektrisch (accu pakket) en voorzien van non-marking banden.


Brede schaarhoogwerker Airo X14 EW

De Airo X14 EW is een extra brede schaarhoogwerker met een werkhoogte van 14 meter en heeft een het werkplateau met een capaciteit tot zelfs 400 kg.

Het werkplateau is ingeschoven 2,25 bij 1,20 meter en kan worden uitgeschoven naar een lengte van 3,75 meter. De machine is elektrisch en heeft een 24V accu pakket.


14 meter schaarhoogwerker huren bij Safety Rent

Deze Airo X14 EW brede schaarhoogwerker wordt vaak gebruikt bij bijvoorbeeld schilder- of onderhoudswerkzaamheden waarbij geen specifieke afmetingen van een machine benodigd zijn. Hiernaast kunt u ook een van onderstaande 14 schaarhoogwerkers bij ons huren:


Extra smalle 14 meter schaarhoogwerker

De Airo X14 EN is met zijn breedte van slechts 0,89 meter de ideale binnen schaarhoogwerker voor werkzaamheden in smalle gangen of krappe werkplekken.

Elektrische ruw terrein schaarhoogwerker

De Airo X14 RTE heeft ruw terrein banden is elektrisch (48V accu pakket). Deze schaarhoogwerker wordt vaak ingezet op bouwplaatsen en buiten terreinen, maar omdat de machine elektrisch is kan deze ook binnen worden gebruikt.


Diesel ruw terrein schaarhoogwerker

De Airo X14 RTD is een diesel schaarhoogwerker met ruw terrein banden. De ideale hoogwerker op bouw- en andere buiten terreinen.


XL schaarhoogwerker met extra groot werkplateau

Als extra toevoeging op de Airo schaarhoogwerkers hebben we een Genie GS4390 schaarhoogwerker met een XL werkbak. Het werkplateau kan aan beide kanten worden uitgeschoven en biedt hierdoor heel veel plateauruimte.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Schaarhoogwerkers

14

n.v.t.

Elektrisch accu pakket

Airo

Horizontaal

2.400 x 1.200 x 2.620 mm *

3365 kg

2.250/3.750 x 1.200 mm **

400 kg

Aanvullende informatie:

Non-marking banden

* met ingeklapte hekjes
** uitschuifbaar plateau

Onderstel:

Non-marking banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties schaarhoogwerker Airo X14 EW

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page