Open Site Navigation

Home  

Verhuur  

Schaarhoogwerker 14 meter Breed

Safety Rent verhuurt schaarhoogwerkers van het eigen merk Airo. Door middel van het grote uitschuifplateau is dit de schaarhoogwerker voor bouw gerelateerd werk. Voor elke klus is er een schaarhoogwerker beschikbaar, binnen, buiten, smalle ruimtes en voor extra gewicht in de werkbak heeft Safety Rent een passende schaarhoogwerker.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Schaarhoogwerker 14 meter Breed

Brede schaarhoogwerker X14 EW huren

De brede schaarhoogwerker type X14 EW kan worden gebruikt op werkplekken waar geen beperkingen voor afmetingen gelden. Omdat de machine extra breed is, is er meer stabiliteit en heeft het werkplateau een grotere werkruimte dan de extra smalle X14 EN.

De werkhoogte van de X14 EW is 14 meter en het werkplateau heeft een capaciteit tot zelfs 400 kg. De maten van het plateau zijn ingeschoven 2,25 bij 1,20 meter en uitgeschoven 3,75 bij 1,20 meter. De machine is elektrisch en heeft een 24V accu pakket.


Brede elektrische schaarhoogwerkers worden vaak gebruikt bij bijvoorbeeld schilder- of onderhoudswerkzaamheden waarbij geen specifieke afmetingen van een machine benodigd zijn.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Schaarhoogwerkers

14

n.v.t.

Elektrisch accu pakket

Airo

Horizontaal

2400x1200x2600

3365 kg

2.250/3.750 x 1.200 mm (1,5 meter uitschuifbaar)

400 kg

Aanvullende informatie:

Non-marking banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties

download icon

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram