Open Site Navigation

Home  

Verhuur  

Schaarhoogwerker 14 meter Ruw terrein diesel

De Airo X14 RTD is een vierwiel aangedreven diesel schaarhoogwerker. Deze hoogwerker is een echte alleskunner op ruw terrein. De X14 RTD heeft een werkhoogte tot 14 meter, een platformbreedte van 160 cm en een uitschuifplateau van 150 cm.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Schaarhoogwerker 14 meter Ruw terrein diesel

Airo X14 RTD

De X14 RTD is een diesel schaarhoogwerker geschikt voor ruw terrein en heeft een werkhoogte van 14 meter.


De machine kan met en zonder stempels worden gebruikt. Bij gebruik zonder stempels is er een beperking tot een werkhoogte van 12 meter. Het voordeel van gebruik zonder stempelen is dat de de machine vanaf de werkhoogte kan worden verreden. Als de machine is gestempeld heeft de machine de volledige capaciteit tot 14 meter.

Het werkplateau is ingeschoven 2,24 x 1,60 meter en kan voor extra werkruimte 1,50 meter worden uitgeschoven. De machine platform heeft een draagvermogen tot 400 kg. De hoogwerker heeft een Yanmar diesel verbrandingsmotor.

Een diesel ruw terrein schaarhoogwerker wordt bijvoorbeeld vaak ingezet op bouwterreinen.Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Schaarhoogwerkers

14

n.v.t.

Diesel

Airo

Horizontaal

3040x1800x2670

4.530 kg (met stempels)

2.400/3.900 x 1.600 mm (1,5 meter uitschuifbaar)

400 kg

Aanvullende informatie:

Met en zonder stempels leverbaar
Ruw terrein banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties

download icon

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram