top of page

Home  

Verhuur  

Schaarhoogwerker 14 meter Ruw terrein diesel

De Airo X14 RTD is een vierwiel aangedreven diesel schaarhoogwerker. Deze hoogwerker is een echte alleskunner op ruw terrein. De X14 RTD heeft een werkhoogte tot 14 meter, een platformbreedte van 160 cm en een uitschuifplateau van 150 cm.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Schaarhoogwerker 14 meter Ruw terrein diesel

Diesel schaarhoogwerker huren: ontdek de Airo X14 RTD

Bij Safety Rent kunt u de krachtige Airo X14 RTD diesel schaarhoogwerker huren, speciaal ontworpen voor gebruik op ruw terrein. Met een indrukwekkende werkhoogte van 14 meter is deze hoogwerker perfect geschikt voor diverse projecten, vooral op bouwterreinen waar stabiliteit en robuustheid van groot belang zijn.


Veelzijdigheid in werkhoogte

De X14 RTD diesel schaarhoogwerker is ontworpen voor flexibiliteit in gebruik. U kunt deze machine zowel met als zonder stempels gebruiken. Wanneer de hoogwerker is gestempeld, biedt hij een volledige werkhoogte van 14 meter. Zonder stempels is er een beperking tot een werkhoogte van 12 meter, maar dit biedt als voordeel dat de machine kan worden verreden vanaf de werkhoogte, wat handig kan zijn bij bepaalde klussen.


Diesel schaarhoogwerker met ruim werkplateau

Het werkplateau van de X14 RTD heeft afmetingen van 2,40 bij 1,60 meter, en kan worden uitgeschoven tot een totale lengte van 3,90 meter om extra werkruimte te creëren. Het plateau heeft een indrukwekkend draagvermogen tot 400 kg en is geschikt voor maximaal 3 personen. Hierdoor kunt u efficiënt en veilig werken op hoogte met uw team.


Diesel of elektrische schaarhoogwerker

Naast de diesel X14 RTD hebben wij bij Safety Rent ook een elektrische ruw terrein schaarhoogwerker beschikbaar met een werkhoogte van 4 meter. Zo kunt u de hoogwerker kiezen die het beste past bij uw specifieke behoeften en projecteisen.
 

Wij verhuren de volgende Airo ruw terrein hoogwerkers:


Huur de Airo X14 RTD diesel Schaarhoogwerker

Als u op zoek bent naar een sterke en betrouwbare diesel schaarhoogwerker voor uw werkzaamheden op ruw terrein, dan is de Airo X14 RTD de ideale keuze. Onze hoogwerkers worden regelmatig gecontroleerd en zijn in topconditie, zodat u veilig en efficiënt op hoogte kunt werken.


Neem vandaag nog contact op met Safety Rent om de Airo X14 RTD diesel schaarhoogwerker te huren voor uw specifieke behoeften. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen de beste keuze te maken voor uw hoogtewerkzaamheden.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Schaarhoogwerkers

14

n.v.t.

Diesel

Airo

Horizontaal

3.040 x 1.800 x 1.980 mm *

4.530 kg

2.400/3.900 x 1.600 mm **

400 kg

Aanvullende informatie:

Ruw terrein banden
Kan met en zonder stempels werken

* met ingeklapte hekjes
** uitschuifbaar plateau

Onderstel:

Ruw terrein banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties diesel schaarhoogwerker X14 RTD

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page