top of page

Home  

Verhuur  

Schaarhoogwerker 14 meter Ruw terrein elektrisch

Schaarhoogwerker voor ruw terrein huren?
Wij verhuren zowel elektrische als diesel schaarhoogwerkers met ruw terrein banden. Zo is de X14 RTE een elektrische 14 meter schaarhoogwerker een geschikte machine voor zowel buiten op bouwterreinen als binnen.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Schaarhoogwerker 14 meter Ruw terrein elektrisch

X14 RTE - elektrische schaarhoogwerker voor ruw terrein

De Airo X14 RTE is een elektrische schaarhoogwerker voor ruw terrein en heeft een werkhoogte van 14 meter.

De machine heeft stempels voor het stabiliseren en kan met en zonder stempels worden gebruikt. Zonder gebruik van stempels heeft de hoogwerker eena gelimiteerde werkhoogte tot 12 meter. Het voordeel van werken zonder stempels is dat deze vanaf hoogte kan worden verplaatst zonder extra tijd nodig te hebben voor het stabiliseren en stempels inhalen.


Het werkplateau is ingeschoven 2,24 x 1,60 meter en kan voor extra werkruimte 1,50 meter worden uitgeschoven naar een totale lengte van 3,90 meter. Het platform heeft een draagcapaciteit van 400 kg en is geschikt voor 3 personen.


De machine is elektrisch en voorzien van een 48V accu pakket. De elektrische ruw terrein schaarhoogwerker wordt onder andere vaak ingezet op bouwplaatsen en buiten terreinen, maar omdat de machine elektrisch is, kan deze ook binnen worden gebruikt, mits de vloer bestendig is voor het gewicht van de machine.


Naast deze elektrische ruw terrein schaarhoogwerker kunt u ook een 14 meter diesel ruw terrein schaarhoogwerker bij ons huren.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Schaarhoogwerkers

14

n.v.t.

Elektrisch accu pakket

Airo

Horizontaal

3.040 x 1.800 x 1.980 mm *

4.580 kg (met stempels)

2.400/3.900 x 1.600 mm **

400 kg

Aanvullende informatie:

Ruw terrein banden
Kan met en zonder stempels werken

* met ingeklapte hekjes
** uitschuifbaar plateau

Onderstel:

Ruw terrein banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties schaarhoogwerker ruw terrein X14 RTE

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page