top of page

Home  

Verhuur  

Schaarhoogwerker 6 meter Klein

Een schaarlift hoogwerker huren? Bij Safety Rent verhuren wij een breed aanbod schaarliften, zoals bijvoorbeeld deze kleine XG0607DC schaarlift met een werkhoogte van 5,90 meter.
Deze kleine hoogwerker past vanwege zijn afmetingen door een deur en kan in smalle gangen en op krappe werkplekken worden gebruikt.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Schaarhoogwerker 6 meter Klein

Schaarlift hoogwerker huren

Een kleine schaarlift hoogwerker huren? Wij verhuren diverse kleine hoogwerkers zoals bijvoorbeeld de kleine schaarlift XCMG type XG0607DC. Deze machine is ideaal voor diverse binnen werkzaamheden in smalle gangen en kleine ruimten vanwege zijn kleine afmetingen van 1,45 x 0,76 meter. De machine past hiermee door diverse deuren en daarnaast heeft de hoogwerker een laag eigen gewicht van 900 kg.

Kleine schaarlift hoogwerkers worden vaak gehuurd voor bijvoorbeeld schilder-, installatie- en onderhoudswerkzaamheden in bedrijfspanden.


XG0607DC schaarlift hoogwerker

De XG0607DC schaarlift hoogwerker van XCMG heeft een werkhoogte van 5,90 meter met een plateau hoogte tot 3,90 meter. Het werkplatform is geschikt voor 2 personen met een maximaal gewicht van 240 kg. De afmetingen van het plateau zijn 1,29 x 0,70 meter met de mogelijkheid om 0,60 meter extra uit te schuiven. De machine is elektrisch, heeft een 24V accu pakket en is voorzien van non marking banden zodat er geen zwarte strepen op de vloer komen.


Schaarliften van Safety Rent

Safety Rent heeft een uitgebreid aanbod schaarlift hoogwerkers. Zo hebben wij kleine compacte schaarliften vanaf 6 meter voor binnen, maar ook grote schaarhoogwerkers voor buiten een hoger werkbereik. Wij hebben bijvoorbeeld de volgende smalle schaarhoogwerkers in ons verhuuraanbod:


Veilig hoogte werken met Safety Rent

U kunt veilig met onze schaarlift hoogwerkers werken. Alle hoogwerkers van Safety Rent krijgen jaarlijks een veiligheidskeuring. Daarnaast zijn onze schaarliften voorzien van diverse veiligheidsvoorzieningen zoals bijvoorbeeld een lastbegrenzer op het werkplateau en een nood stopknop conform de EN 280 veiligheidsnormen.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Schaarhoogwerkers

5.9

n.v.t.

Elektrisch accu pakket

Horizontaal

1.450 x 760 x 1.660 mm (l x b x h)*

900 kg

1.290/1.890 x 700 mm **

240 kg

Aanvullende informatie:

* met ingeklapte hekjes
** uitschuifbaar plateau

Onderstel:

Non-marking banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties elektrische schaarhoogwerker XCMG XG0607DC

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page