top of page

Home  

Verhuur  

Spinhoogwerker 15 meter LL1570 Benzine

Spinhoogwerker 15 meter huren? De Hinowa LightLift 15.70 heeft een werkhoogte van 15,40 meter met een groot zijdelings bereik van 6,60 meter. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Spinhoogwerker 15 meter LL1570 Benzine

15 meter spinhoogwerker huren 

De LightLift 15.70 Performance spinhoogwerker heeft een werkhoogte van maximaal 15,40 meter met een reikwijdte van 6,60 meter en een up & over bereik van 7 meter. De werkbak is 1335 x 690 mm, heeft een draagcapaciteit van 230 kg en is geschikt voor 2 personen met gereedschap.


Spinhoogwerkers staan op rupsen en moeten worden gestempeld om extra stabilisatie te krijgen. De Hinowa LightLift 15.70 is een compacte spinhoogwerker met 15 meter werkhoogte. De spin heeft een kniktelescoopmast en is ideaal voor binnen werkzaamheden, maar ook zeer geschikt voor buiten. De LightLift 15.70 heeft compacte transportafmetingen en kan hierdoor bijvoorbeeld gemakkelijk achterom een tuin in. Ook heeft de machine in verhouding met andere 15 meter spinnen een geringe stabilisatieruimte nodig.


De Hinowa LightLift Performance spinnen zijn de ideale hoogwerkers voor schilder-, snoei- en onderhoudswerkzaamheden op oneffen, modderige of zanderige grond. De machines worden ook vaak verhuurd aan schoonmaak- en installatie bedrijven.


De LightLift 15.70 benzine spinhoogwerker weegt 1.940 kg en kan op een aanhanger van klus naar klus worden vervoerd. Wij hebben aanhangers hiervoor in ons verhuur aanbod.


Aandrijving: Benzine met 230V

Deze spinhoogwerker heeft een Honda benzine motor met 230V elektra motor (werkt op verlengsnoer), zodat u zowel binnen als buiten goed met deze machine kunt werken.

U kunt naast deze benzine uitvoering ook een Hinowa LightLift 15.70 Lithium - 15 meter spinhoogwerker bij ons huren.


Aanhanger huren

De Hinowa LightLIft 15.70 kan op een geschikte aanhangwagen worden vervoerd, waardoor het transport naar verschillende locaties moeiteloos en kostenefficiënt wordt. We hebben speciale aanhangwagens beschikbaar voor verhuur voor dit type hoogwerker. Voor meer informatie over deze optie, neem gerust contact met ons op.


Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Spinhoogwerkers

15.4

6.6

Benzine met elektra

Hinowa

Kniktelescoopmast

3400 x 748 x 1990

1.950 kg

335x690x1100 mm

230 kg

Aanvullende informatie:

Met non-marking rupsen mogelijk

Onderstel:

Rupsonderstel

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page