top of page

Home  

Verhuur  

Spinhoogwerker 15 meter LL1570 Lithium

De LightLift 15.70 spinhoogwerker is door zijn compacte afmetingen ideaal voor kleine ruimtes met beperkte stempelruimte. Naast krappe werkplekken kan de machine ook gemakkelijk achterom een tuin in worden gereden.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Spinhoogwerker 15 meter LL1570 Lithium

Hinowa LightLift 15.70 Performance Lithium: kleine compacte spinhoogwerker

Ontdek de veelzijdigheid van de Hinowa 15.70 Performance Lithium, een lichte en compacte spinhoogwerker met een werkhoogte tot 15,40 meter. Met compacte transportafmetingen van 3,40 x 0,75 x 1,99 meter past deze spinhoogwerker onder deuren en kan ook door een poort achterom een tuin in worden gereden.

Met een werkhoogte van 15,40 meter, reikwijdte van 6,60 meter en een up & over van 7 meter, biedt de Hinowa 15.70 Performance veelzijdige mogelijkheden om op moeilijk bereikbare plekken te werken. De werkbak heeft een capaciteit tot 230 kg en is voorzien van een lastbegrenzer voor extra veiligheid.


Spinhoogwerker met aanhanger huren

Bent u op zoek naar een handige en efficiënte manier om een spinhoogwerker zelf te kunnen vervoeren? De LightLift 15.70 spinhoogwerker (zowel lithium als benzine uitvoering), weegt minder dan 2.000 kg en kan moeiteloos op een passende aanhanger worden geladen. Bij ons kunt u niet alleen de spinhoogwerker huren, maar ook een geschikte aanhanger erbij huren.


Lithium of benzine spinhoogwerker huren

Kies voor de lithium uitvoering van de Hinowa 15.70 spinhoogwerker en profiteer van emissievrij werken. De lithiumbatterij zorgt voor een stille en milieuvriendelijke werking.
Voor buitenwerkzaamheden kunt u ook de 15 meter spinhoogwerker met benzine motor huren, deze wordt aangedreven door een Honda GX390 motor en 230V elektra aandrijving. Een 230V verlengsnoer wordt meegeleverd bij de benzine hoogwerker. Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.


Lithium spinhoogwerkers

Wij hebben de volgende compacte Hinowa Performance Lithium spinhoogwerkers in ons verhuuraanbod:

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Spinhoogwerkers

15.4

6.6

Elektrisch Lithium pakket

Hinowa

Kniktelescoop mast

3400 x 748 x 1990

1.950 kg

335x690x1100 mm

230 kg

Aanvullende informatie:

Onderstel:

Rupsonderstel

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page