top of page
Open Site Navigation

Home  

Verhuur  

Spinhoogwerker 15 meter LL1570 Lithium

De LightLift 15.70 spinhoogwerker is door zijn compacte afmetingen ideaal voor kleine ruimtes met beperkte stempelruimte. Naast krappe werkplekken kan de machine ook gemakkelijk achterom een tuin in worden gereden.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Spinhoogwerker 15 meter LL1570 Lithium

Hinowa 15.70 Performance - 15 meter Lithium spinhoogwerker

De Hinowa LightLift Performance spinnen zijn compacte spinhoogwerkers met in verhouding een grote capaciteit. De LightLift 15.70 is een van de kleine modellen uit de Performance serie en heeft een werkhoogte van 15,40 meter met een reikwijdte van 6,60 meter en een up & over van 7 meter. De werkbak heeft een capaciteit tot 230 kg en is voorzien van een lastbegrenzer.


De LightLift 15.70 spinhoogwerker is door zijn compacte afmetingen ideaal voor kleine ruimtes met beperkte stempelruimte. Naast krappe werkplekken kan de machine ook gemakkelijk achterom een tuin in worden gereden.


De LightLift 15.70 spinhoogwerkers wegen onder de 2.000 kg en kunnen op een aanhanger worden vervoerd. Wij verhuren bijpassende aanhangers hiervoor.


Lithium spinhoogwerker

De LightLift 15.70 Lithium spinhoogwerker heeft een 36V/100Ah Lithium batterij met een bijbehorende lader. Een voordeel van een Lithium spinhoogwerker is dat de machine emissie vrij is en bij binnenwerkzaamheden geen hinder is van een verlengsnoer. Daarnaast maakt de machine minder geluid dan de benzine uitvoering.


De LightLift 15.70 benzine spinhoogwerker kunt u ook bij ons huren. Bij bijvoorbeeld buitenwerkzaamheden kan een benzine motor handiger zijn. De benzine uitvoering heeft een Honda GX390 motor en 230V elektra. De machine kan binnen elektrisch worden gebruikt en heeft een 230V verlengsnoer hiervoor nodig (leveren wij mee). De afmetingen en werkdiagrammen zijn hetzelfde voor zowel de Lithium als de diesel uitvoering.


Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Spinhoogwerkers

15.4

6.6

Elektrisch Lithium pakket

Hinowa

Kniktelescoop mast

3400 x 748 x 1990

1.950 kg

335x690x1100 mm

230 kg

Aanvullende informatie:

Onderstel:

Rupsonderstel

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties

download icon

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page