top of page

Home  

Verhuur  

Autohoogwerker 12 meter 12VT

Een bestelwagen hoogwerker is handig om hoogte werkzaamheden op verschillende locaties achter elkaar te kunnen doen. Met de bestelwagen rijdt u zelf naar de locaties. Daarnaast heeft de wagen extra opbergruimte om extra spullen en gereedschap mee te kunnen nemen.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Autohoogwerker 12 meter 12VT

Socage 12VT: hoogwerker op bestelwagen

De Socage 12VT is een hoogwerker op een bestelwagen bus waarmee de bestuurder met een rijbewijs B kan rijden. De machine heeft een werkhoogte van 12 meter met een zijdelings werkbereik van 7,80 meter. De werkbak is 700 x 700 mm en heeft een draagcapaciteit van 120 kg. In de werkmand is een stopcontact van 230V en 12V.


De 12VT van Safety Rent hoeft niet te stempelen en is hiermee een zeer compacte machine, ideaal voor stadswerkzaamheden in smalle straten. Het chassis van de auto is een Iveco met een diesel motor. Een bestelwagen hoogwerker is handig om hoogte werkzaamheden op verschillende locaties achter elkaar te kunnen doen. Met de bestelwagen rijdt u zelf naar de locaties. Daarnaast heeft de wagen extra opbergruimte om extra spullen en gereedschap mee te kunnen nemen. De 12VT bestelwagen hoogwerker heeft geen stempels, en hoeft niet eerst te stabiliseren.


Een bestelwagen of autohoogwerker huren bij Safety Rent

Wij verhuren autohoogwerkers van ons huiswerk Socage en hebben een ruim aanbod autohoogwerkers met werkhoogtes tussen de 12 en 37 meter. Voor de autohoogwerkers tot 28 meter is een rijbewijs B nodig om mee te kunnen rijden. De 37 meter hoogwerker is een vrachtwagen en hiervoor is een rijbewijs C nodig. Wij kunnen de vrachtwagen hoogwerker inclusief chauffeur verhuren.


Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Autohoogwerkers

12

7.8

Diesel

Socage

Telescoopmast

Autohoogwerker

GVV 3.5 ton / rijbewijs B

700 x 700 mm (l x b)

120 kg

Aanvullende informatie:

Rijbewijs B, uitvoering zonder stempels

Onderstel:

Autohoogwerker

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties autohoogwerker 12VT Socage

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page