top of page

Home  

Verhuur  

Spinhoogwerker 20 meter LL2010 Lithium

Lithium spinhoogwerker met een werkhoogte van 20 meter. Lithium spinhoogwerkers zijn ideaal voor binnen omdat ze geen verlengsnoer nodig hebben.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Spinhoogwerker 20 meter LL2010 Lithium

Binnenort: Hinowa LightLift 20.10 Lithium

De Hinowa LightLift 20.10 Performance hebben wij in een Lithium en een benzine uitvoering. De Lithium uitvoering heeft een 72V accu pakket.

De LL20.10 heeft een werkhoogte van 20 meter, reikwijdte van 9,70 meter en up & over van 8,20 meter. De werkbak heeft een capaciteit van maximaal 230 kg.Aandrijving


Hinowa Lithium spinhoogwerkers zijn qua structuur vergelijkbaar met deverbrandingsmotor uitvoeringen. De prestaties zijn hetzelfde. Het verschil tussen de uitvoeringen is dat de Lithium uitvoering een batterij compartiment heeft in plaats van een benzine motor. Daarnaast geeft een Lithium machine geen uitstoot en minder geluidsoverlast.


U kunt bij ons de volgende LightLift 20.10 spinhoogwerker uitvoeringen huren:
Hinowa LightLift 20.10 - 20 meter Benzine met elektra (verlengsnoer)
Hinowa LightLift 20.10 - 20 meter Lithium
Hinowa LightLift 20.10 - 20 meter Bi-Energy (Lithium & diesel)

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Spinhoogwerkers

20

9.7

Elektrisch Lithium pakket

Hinowa

Kniktelescoop mast

5011x795x1990mm

2.800 kg

1335 x 690 x 1100 mm

230 kg

Aanvullende informatie:

Onderstel:

Rupsonderstel

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page