top of page

Home  

Verhuur  

Spinhoogwerker 20 meter
LL2010 Bi-Energy

Een veelzijdige en efficiënte spinhoogwerker nodig voor uw volgende project? Huur de Hinowa LightLift 20.10 bi-energy en klaar de klus met gemak. Lees hier meer over de Hinowa LightLift 20.10 Bi-Energy.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Spinhoogwerker 20 meter
LL2010 Bi-Energy

Hinowa LightLift 20.10 Bi-Energy spinhoogwerker huren

Op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige spinhoogwerker voor uw volgende project? Overweeg dan om de Hinowa LightLift 20.10 bi-energie spinhoogwerker te huren. Deze spinhoogwerker is ontworpen om efficiënte en veilige toegang te bieden tot hoge en moeilijk bereikbare plaatsen, waardoor hij ideaal is voor een breed scala aan toepassingen. Lees hier meer over de functies en voordelen.


De Hinowa LightLift 20.10 Bi-Energy spinhoogwerker is een veelzijdige en efficiënte spinhoogwerker met een Lithium accu pakket en diesel verbrandingsmotor. Ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Met een maximale werkhoogte van 20,15 meter en een maximale reikwijdte van 9,70 meter is deze hoogwerker perfect voor een breed scala aan toepassingen, waaronder constructie, onderhoud en boomverzorging. Het compacte ontwerp maakt het ook gemakkelijk om met deze spinhoogwerker te manoeuvreren in krappe ruimtes.


Naast deze Hinowa bi-energy 20 meter spinhoogwerker met Benzine en Lithium aandrijving kunt u bij ons ook onderstaande Hinowa 20 meter spinhoogwerkers huren met andere aandrijvingen:


Alternief: 22 meter spinhoogwerkers:


Wat zijn de voordelen van het huren van deze spinhoogwerker?

Het huren van de Hinowa LightLift 20.10 Bi-Energy Spider Lift brengt diverse voordelen met zich mee. Ten eerste betekent de bi-energiebron dat hij zowel binnen als buiten kan worden gebruikt, waardoor hij een veelzijdige optie is voor een reeks projecten. Bovendien maakt het compacte formaat kan de machine gemakkelijk manoeuvreren in krappe ruimtes, terwijl de werkhoogte van 20 meter en reikwijdte van 9,70 meter hem geschikt maken voor toegang tot hoge en moeilijk bereikbare gebieden. Het huren van deze spinhoogwerker kan u ook geld besparen in vergelijking met het kopen van een spinhoogwerker, en u kunt profiteren van de nieuwste technologie en veiligheidsvoorzieningen zonder dat u een langetermijninvestering hoeft te doen.


Wat zijn de technische specificaties van de Hinowa LightLift 20.10 Bi-Energy spinhoogwerker?

De Hinowa LightLift 20.10 Bi-Energy heeft een maximale werkhoogte van 20,15 meter, een reikwijdte van 9,70 meter en up & over van 8,20 meter. De werkbak heeft een capaciteit van 230 kg voor maximaal 2 personen. Het eigen gewicht van de machine is 3.100 kg. De bi-energie spinhoogwerker heeft een diesel motor met een Lithium accu pakket.


Safety Rent bi-energy spinhoogwerkers

Naast deze Hinowa LightLift 20.10 20 meter bi-energy spinhoogwerker hebben wij ook onderstaande bi-energy spinhoogwerkers in ons verhuur aanbod:

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Spinhoogwerkers

20.15

9,70

Bi-Energy

Hinowa

Kniktelescoopmast

Zie downloads specificaties

3100 kg

1335 x 690 x 1100 mm (l x b x h)

230 kg

Aanvullende informatie:

Bi-Energy: Lithium & diesel
Ook alleen Lithium of Diesel met elektra aandrijving mogelijk
Non-marking rupsbanden mogelijk

Onderstel:

(Non-marking) rupsbanden 795 / 1095 mm

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Hinowa LightLift 20.10 Performance IIIS
Bi-Energy spinhoogwerker 20 meter

Verhuurprogramma

Verhuurprogramma Safety Rent hoogwerkers

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page