top of page

Home  

Verhuur  

Spinhoogwerker 26 meter
LL2614 Bi-Energy

Op zoek naar een veelzijdige en efficiënte oplossing voor uw hoogteklussen? Huur een Hinowa Bi-Energy spinhoogwerker en geniet van de voordelen van zijn unieke kenmerken.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Spinhoogwerker 26 meter
LL2614 Bi-Energy

Hinowa LightLift 26.14 – 26 meter Bi-Energy spinhoogwerker

De Hinowa LightLift 26.14 Performance Bi-Energy is een hoogwerker op rupsen met een werkhoogte van 25,70 meter, reikwijdte van 13,75 en 230 kg in de werkbak. De machine heeft een Lithium accu pakket en diesel verbrandingsmotor.
De Hinowa Performance hoogwerkers hebben een gebruikersvriendelijke bediening met nuttige besturingsopdrachten zoals autostabilisatie en beweging van de mastdelen.


Safety Rent bi-energy spinhoogwerkers

Heeft u een betrouwbare en veelzijdige oplossing nodig voor uw bedrijf? Overweeg het huren van een Hinowa Bi-Energy spinhoogwerker. Met unieke kenmerken en efficiënte ontwerpen kunnen deze machines u helpen om een groot aantal taken met gemak aan te pakken. 


Bij Safety Rent kunt u naast de Hinowa LightLift 26.14 - 26 meter bi-energy ook onderstaande Bi-Energy spinhoogwerkers huren:


Bereik met gemak moeilijke hoogten en hoeken met een Hinowa Performacne spinhoogwerkers

De Hinowa Performance hoogwerkers zijn ontworpen om gemakkelijk moeilijke hoogten en hoeken te bereiken. Met grote capaciteiten, compacte ontwerpen en lage eigen gewichten kunnen de machines gemakkelijk door nauwe ruimtes en krappe hoeken worden gemanoeuvreerd, zodat u uw klus snel en efficiënt kunt klaren. Of u nu hoge plafonds, daken of andere verhoogde gebieden moet bereiken, de Hinowa Performance spinhoogwerkers helpen u om daar veilig en gemakkelijk te komen.


Verminder uw ecologische voetafdruk met een milieuvriendelijke bi-energiebron.

Een groot voordeel van het huren van een Hinowa Bi-Energy spinhoogwerker voor uw bedrijf is de milieuvriendelijke stroombron. De Bi-Energy spinhoogwerkers zijn uitgerust met een bi-energiesysteem waardoor hij zowel op een Lithium accu als op diesel kan werken, waardoor de uitstoot wordt verminderd en uw ecologische voetafdruk wordt geminimaliseerd. Dit maakt het een uitstekende keuze voor bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid en hun impact op het milieu willen verminderen. Bovendien betekent het bi-energiesysteem dat u de machine binnen of buiten kunt gebruiken, waardoor u meer flexibiliteit en veelzijdigheid in uw werk krijgt.


Verhoog de veiligheid en stabiliteit met het geavanceerde stabilisatiesysteem.

De LightLift spinhoogwerker is uitgerust met een geavanceerd stabilisatiesysteem dat zorgt voor maximale veiligheid en stabiliteit tijdens het werken op hoogte. Het systeem omvat vier hydraulische stempels die onafhankelijk van elkaar kunnen worden afgesteld om zich aan oneffen terrein aan te passen, evenals een zelfnivellerende functie die het platform automatisch aanpast om een horizontaal werkoppervlak te behouden. Dit betekent dat u met vertrouwen kunt werken, wetende dat de lift stabiel en veilig is, zelfs op uitdagende werkterreinen. De hydraulische stempels kunnen naast volledige stabilisatie ook gedeeltelijk of smal stempelen, zodat u ook bij beperkte ruimte de hoogwerker kunt gebruiken met een gelimiteerde capaciteit.


Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Spinhoogwerkers

25.7

13,75

Bi-Energy

Hinowa

Kniktelescoop mast

4.560 kg

1.335 x 690 x 1.100 mm

230 kg

Aanvullende informatie:

Variabele stabilisatiestanden mogelijk
Verstelbaar rupsonderstel 990 / 1.490 mm

Onderstel:

Non-marking rupsen

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Hinowa LightLift 26.14

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page