top of page

Home  

Verhuur  

Spinhoogwerker 18 meter
LL1880 Bi-Energy

Wilt u tijd en geld besparen op uw project? Huur een Hinowa Bi-Energy spinhoogwerker en profiteer van de gebruiksvriendelijke bedieningselementen en het indrukwekkende bereik. Wij verhuren diverse bi-energy spinnen vanaf 18,50 tot 33 meter.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Spinhoogwerker 18 meter
LL1880 Bi-Energy

Hinowa Bi-Energy spinhoogwerkers

Op zoek naar een efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor uw projecten op hoogte? Overweeg de Hinowa LightLift 18.80 Bi-Energy spinhoogwerker. Met zijn gebruiksvriendelijke bedieningselementen en indrukwekkende reikwijdte kan deze machine u helpen tijd en geld te besparen terwijl u de klus veilig en efficiënt uitvoert.


Wat is een Bi-Energy spinhoogwerker

Een Hinowa bi-energy spinhoogwerker is een veelzijdige en compacte hoogwerker op rupsen die is ontworpen om veilig en efficiënt toegang tot verhoogde werkgebieden te bieden. De machine heeft een uniek spinachtig en compact ontwerp waarmee het op oneffen terrein en in krappe ruimtes kan worden opgesteld en ideaal is voor een breed scala aan binnen- en buitentoepassingen. Dankzij het bi-energie-aandrijfsysteem kan de hoogwerker zowel elektrisch op Lithium accu als op diesel worden bediend, wat zorgt voor flexibiliteit en kostenbesparingen voor uw project.
Alle Hinowa Performance spinhoogwerkers hebben een transporthoogte onder de 2 meter waarmee ze, afhankelijk van het type, door een enkele of dubbele deuropening passen.


Hinowa LL18.80 – 18 meter spinhoogwerker

De Hinowa LightLift 18.80 Performance is een van de nieuwste Hinowa spinhoogwerkers en heeft compacte afmetingen met een grote capaciteit. De hoogwerker heeft een werkhoogte van 18,55 meter met een zijdelings bereik van 7,80 meter en up & over van 7,75 meter. De werkbak heeft een capaciteit van 230 kg.


Hoogwerker op aanhanger vervoeren

Wij hebben voor de Hinowa LightLift 18.80 hoogwerker een passende aanhanger die u optioneel mee kunt huren zodat u de machine zelf efficiënt kunt vervoeren. Ideaal als u op meerdere locaties met deze spin wilt gaan werken.


Hinowa bi-energy spinhoogwerker huren

Naast deze Hinowa LightLift 18.80 bi-energy hebben wij ook onderstaande bi-energy spinhoogwerkers in ons verhuur aanbod:

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Spinhoogwerkers

18.5

7,80

Bi-Energy

Hinowa

Kniktelescoopmast

Zie downloads specificaties

2990 kg

1335 x 690 x 1100 mm (l x b x h)

230 kg

Aanvullende informatie:

Bi-Energy: Lithium & diesel
Non-marking rupsbanden mogelijk
Wij verhuren ook een passende aanhanger

Onderstel:

(Non-marking) rupsbanden 795 / 1095 mm

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Hinowa LightLift 18.80 Performance IIIS
Bi-energy spinhoogwerker 18 meter

Verhuurprogramma

Verhuurprogramma Safety Rent hoogwerkers

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page