top of page

Home  

Verhuur  

Spinhoogwerker 20 meter LL2010 Benzine

Spinhoogwerker 20 meter huren? De LightLift 20.10 heeft een werkhoogte van 20 meter met een zijdelings bereik van 9,70 meter. Hinowa spinnen uit de LightLift Performance reeks worden vaak gehuurd voor snoei-, schilder- en onderhoudswerkzaamheden op ongelijke grond en door gevelreinigers en schoonmaakbedrijven .

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Spinhoogwerker 20 meter LL2010 Benzine

Hinowa 20 meter spinhoogwerker huren


Een 20 meter spinhoogwerker huren doe je bij Safety Rent. De Hinowa LightLift 20.10 Performance is geschikt voor werkzaamheden waarbij veel reikwijdte nodig is. De Performance LightLift 20.10 past door een enkele deur en kan zowel voor binnen als buiten werkzaamheden worden ingezet. De Hinowa Performance spinnen zijn populaire machines omdat ze compact, licht en veelzijdig zijn.


De Hinowa LightLift 20.10 spinhoogwerker heeft een werkhoogte van 20 meter met een reikwijdte van 9,70 meter en een up & over bereik van 8,20 meter. De werkbak heeft een capaciteit voor 2 personen met een maximaal gewicht van 230 kg (zoals alle modellen uit de Hinowa Performance LightLift reeks).


De Hinowa spinnen uit de LightLift Performance reeks worden vaak gehuurd voor snoei-, schilder- en onderhoudswerkzaamheden op ongelijke grond. Daarnaast worden de spinhoogwerkers vaak door gevelreinigers en schoonmaakbedrijven gehuurd.


Benzine of Lithium aandrijving


Van de LightLift 20.10 hebben wij twee uitvoeringen. Deze LL20.10 benzine spinhoogwerker met 230V en de LL20.10 Lithium spinhoogwerker.

De benzine uitvoering kan binnen met een 230V verlengkabel werken. De Lithium uitvoering heeft geen kabel nodig.Spinhoogwerkers van Safety Rent


Safety Rent verhuurt spinhoogwerkers van de merken Hinowa en Palazzani. De Hinowa spinnen gaan tot een werkhoogte van 33 meter. Van Palazzani verhuren wij machines met werkhoogtes tot 43 meter.

Bekijk ons volledige overzicht spinhoogwerkers.


Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Spinhoogwerkers

20.15

9.7

Benzine met elektra

Hinowa

Kniktelescoopmast

5010 x 1335 x 1998 mm

2.840 kg

1335 x 690 x 1100 mm

230 kg

Aanvullende informatie:

Met non-marking rupsen mogelijk

Onderstel:

Rupsonderstel

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Hinowa LightLift 20.10

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page