top of page

Home  

Verhuur  

Aanhanger hoogwerker
17 meter

Een hoogwerker op een aanhanger kan zelf achter een auto worden vervoerd. Ideaal als u naar meerdere klussen moet gaan. Deze hoogwerker heeft een werkhoogte van 17 meter met een zijdelings bereik van 8,50 meter. De capaciteit in de werkbak is 200 kg.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Aanhanger hoogwerker
17 meter

Aanhanger hoogwerker 17 meter


De 17 meter aanhanger hoogwerker, type Omme 1700 EX, heeft een werkhoogte van 17 meter met een zijdelings bereik van 8,50 meter. De capaciteit van de werkbak is tot 200 kg.


Een aanhanger hoogwerker is een compacte hoogwerker. De hoogwerker is op een aanhanger gemonteerd en hierdoor eenvoudig te vervoeren. Deze hoogwerker is daarnaast ook zeer mobiel: u koppelt de aanhanger achter uw eigen personenauto of bestelbus. De aanhanger hoogwerker is daarom gemakkelijk te vervoeren en maakt het mogelijk om flexibel te werken op meerdere locaties.  U heeft geen extra transportmiddelen nodig. Een aanhanger hoogwerker is een lichte machine in vergelijking met andere type hoogwerkers. De hoogwerker heeft compacte afmetingen en is makkelijk te manoeuvreren. Bovendien helpen de stempels ervoor dat de hoogwerker ook op oneffen terrein waterpas geïnstalleerd kan worden.


Een aanhangerhoogwerker is geschikt voor bijvoorbeeld werk aan dakgoten, kozijnen, gevelreiniging, glasbewassing, schilderwerk of hovenierswerk.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Hoogwerkers op aanhanger

16.8

9.10

Elektrisch accu pakket

Overige

Kniktelescoop

6.250 x 1.660 x 1.990 mm (l x b x h)

2.060kg

1250 x 800 mm (l x b)

200 kg

Aanvullende informatie:

Up & over: 6.00

Onderstel:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Aanhanger hoogwerker Omme 1700 EX

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page