top of page

Home  

Verhuur  

Aanhanger hoogwerker
17 meter

Ontdek de kracht van de Omme 1700 EXB aanhanger hoogwerker bij Safety Rent. Geruisloos, emissievrij en efficiënt werken op hoogte. Huur nu voor optimale mobiliteit!

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Aanhanger hoogwerker
17 meter

Aanhanger hoogwerker huren: Ontdek de Omme 1700 EXB bij Safety Rent

Ontdek de veelzijdigheid van de Omme 1700 EXB aanhanger hoogwerker bij Safety Rent. Met een indrukwekkende werkhoogte van 16.8 meter en een zijdelings bereik van 9.10 meter biedt deze hoogwerker de ideale oplossing voor diverse werkzaamheden op hoogte.


De Omme 1700 EXB is electrisch, voorzien van een accu pakket die zorgt voor diverse voordelen. Zo maakt de machine veel minder lawaai dan een hoogwerker met een brandstofmotor en geeft geen uitstoot. Hierdoor kan de hoogwerker zowel binnen als buiten worden gebruikt.


Flexibel transport: Compact en eenvoudig mee te nemen

Met transportafmetingen van 6.250 x 1.660 x 1.990 mm (l x b x h) en een gewicht van 2.060 kg is deze aanhanger hoogwerker eenvoudig te vervoeren. U kunt de aanhanger moeiteloos achter uw eigen personenauto of bestelbus koppelen, wat u de vrijheid geeft om op verschillende locaties te werken zonder extra transportmiddelen.


De aanhanger heeft een mover, zodat u de hoogwerker ook eenvoudig kunt afkoppelen en verplaatsen.


Mobiliteit en veilig werken voor diverse projecten

Of u nu bezig bent met werkzaamheden aan dakgoten, kozijnen, gevelreiniging, glasbewassing, schilderwerk of hovenierswerk, de Omme 1700 EXB biedt de mobiliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid die u nodig heeft. Met zijn compacte afmetingen en wendbaarheid is deze aanhanger hoogwerker een uitstekende keuze voor diverse projecten.


Maak het uzelf gemakkelijk: Huur de Omme 1700 EXB bij Safety Rent

Maak het uzelf gemakkelijk en huur deze hoogwaardige aanhanger hoogwerker bij Safety Rent voor een efficiënte en veilige uitvoering van uw werkzaamheden op hoogte. Ontdek de voordelen van de Omme 1700 EXB voor uw project en ervaar de kwaliteit die Safety Rent te bieden heeft.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Hoogwerkers op aanhanger

16.8

9.10

Elektrisch accu pakket

Overige

Kniktelescoop

6.250 x 1.660 x 1.990 mm (l x b x h)

2.060kg

1250 x 800 mm (l x b)

200 kg

Aanvullende informatie:

Up & over: 6.00

Onderstel:

Aanhanger

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Aanhanger hoogwerker Omme 1700 EX

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page