top of page

Home  

Verhuur  

Spinhoogwerker 23 meter LL2312 Benzine

Compacte spinhoogwerker huren? Ontdek de Hinowa LightLift 23.12; een compacte machine met een laag eigen gewicht, werkhoogte van 23 meter en zowel voor binnen en buiten geschikt.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Spinhoogwerker 23 meter LL2312 Benzine

Hinowa LightLift 23.12 IIIS - Compacte spinhoogwerker huren?

Een spinhoogwerker huren die compact is en een laag eigen gewicht heeft?  De Hinowa LightLift 23.12 IIIS is een compacte hoogwerker met een werkhoogte van 23,20 meter, zijdelings bereik van 11,658 meter en capaciteit van 120 / 200 kg in de werkbak. De machine kan variabel afstempelen en het rupsonderstel kan smal en breed (990 / 1.290 mm), waardoor de machine inzetbaar is voor diverse hoogteklussen.


Aandrijving: benzine en 230V 

De Hinowa LightLift 23.12 IIIS biedt flexibele aandrijvingsopties, waardoor deze hoogwerker zich aanpast aan verschillende werkomstandigheden. Met zowel een benzine- als een elektrische 230V-aandrijving via een verlengsnoer, bent u verzekerd van krachtige prestaties en veelzijdigheid.


Sterke Punten

Compact en licht; met een eigen gewicht van slechts 2.980 kg is de Hinowa LightLift 23.12 IIIS gemakkelijk te vervoeren en in te zetten op locaties met beperkte ruimte.

Breed inzetbaar; deze spinhoogwerker is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen, waardoor u flexibel bent in verschillende werkscenario's.

Gebruiksvriendelijk; de hoogwerker is gemakkelijk te bedienen en beschikt over handige functies zoals automatisch afstempelen en stempels inklappen.

Hydraulische verbreding; Het rupsonderstel heeft hydraulische verbreding, waardoor stabiliteit wordt geboden, zelfs op oneffen terrein.


Hinowa LightLift 23.12 IIIS spinhoogwerker huren

Bent u op zoek naar een betrouwbare oplossing voor werkzaamheden in krappe ruimtes? De Hinowa LightLift 23.12 IIIS heeft een compacte ontwerp, levert indrukwekkende prestaties en gebruiksgemak voor diverse werkzaamheden. Neem vandaag nog contact met ons op om de Hinowa LightLift 23.12 IIIS te huren.


Naast deze compacte spinhoogwerker verhuren wij een breed aanbod spinhoogwerkers, zoals bijvoorbeeld een van onderstaande machines:

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Spinhoogwerkers

23.2

11.65

Benzine met elektra

Hinowa

Kniktelescoopmast

Zie downloads specificaties

2990 kg

1335 x 690 x 1100 mm (l x b x h)

120 / 200 kg *

Aanvullende informatie:

* 120 kg volledige bereik
200 kg tot reikwijdte
Non-marking rupsbanden mogelijk

Onderstel:

(Non-marking) rupsbanden 990 / 1290 mm

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Hinowa LightLift 23.12
Compacte spinhoogwerker 23,60 m

Verhuurprogramma

Verhuurprogramma Safety Rent hoogwerkers

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page