Open Site Navigation

Home  

Verhuur  

Spinhoogwerker 23 meter LL2312 Benzine

De LL23.12 kan variabel afstempelen waardoor de machine ook in krappe ruimtes makkelijk inzetbaar is en heeft een eenvoudige bediening met diverse gemak functies zoals automatisch afstempelen en nivelleren.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Spinhoogwerker 23 meter LL2312 Benzine

Hinowa LightLift 23.12 spinhoogwerker huren


De Hinowa LightLift 23.12 spinhoogwerker heeft een werkhoogte van 23,20 meter met een reikwijdte van 11,40 meter en een up & over bereik van 9,50 meter. De werkbak heeft bij volle capaciteit een draagvermogen van 120 kg en tot een werkhoogte van 21,70 meter zelfs 200 kg draagcapaciteit.


De spinhoogwerker kan variabel afstempelen waardoor de machine ook in krappe ruimtes makkelijk inzetbaar is en heeft een eenvoudige bediening met diverse gemak functies zoals automatisch afstempelen en nivelleren.


Hoogwerkers van Safety Rent

Alle soorten en maten hoogwerkers kunt u direct huren bij Safety Rent. Onze spinhoogwerkers zijn van het de merken Hinowa en Palazzani en hebben wij van klein naar groot beschikbaar in een range werkhoogtes van 13 tot 33 meter.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Spinhoogwerkers

23.2

11.65

Benzine met elektra

Hinowa

Kniktelescoop mast

6003x990x1990 mm

2.980kg

1335 x 690 x 1100 mm

120 / 200 kg

Aanvullende informatie:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties

download icon

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram