top of page

Home  

Verhuur  

Spinhoogwerker 19 meter LL1965 Benzine

Kleine spinhoogwerker huren? De Hinowa LightLift 19.65 IIIS spinhoogwerker is geschikt voor zowel binnen werkzaamheden als buiten op onverharde grond. De LightLift 19.65 IIIS heeft een werkhoogte tot 18,80 meter met een zijdelings bereik van 6,40 meter.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Spinhoogwerker 19 meter LL1965 Benzine

Huur een kleine en lichte spinhoogwerker: Hinowa LightLift 19.65 IIIS

Bent u op zoek naar een kleine spinhoogwerker voor uw project? Bij Safety Rent kunt u de LightLift 19.65 IIIS spinhoogwerker huren, geschikt voor zowel binnen en buiten werkzaamheden.


De LightLift 19.65 IIIS spinhoogwerker biedt een werkhoogte van 18,80 meter,  reikwijdte van 6,40 meter up & over bereik van 6 meter en heeft een laag eigen gewicht van 2.098 kg. Met een draagvermogen van 120 kg in de werkbak en zelfs 200 kg tot een werkhoogte van 17,10 meter, is deze hoogwerker geschikt voor diverse taken.


De Hinowa LightLift 19.65 IIIS is een mooie hoogwerker voor projecten waarbij hoogtes tot 18,80 meter bereikt moeten worden. Met zijn lage eigen gewicht en ruime reikwijdte is deze kleine spinhoogwerker een uitstekende keuze. Bovendien beschikt de machine over handige functies zoals automatische stempeling en een gebruiksvriendelijke bediening met een praktisch digitaal display.

Uitgerust met een betrouwbare Honda benzine motor, kan deze spinhoogwerker ook werken met een 230V verlengkabel. Een verlengsnoer voor de machine wordt meegeleverd.


De hoogwerker kan vervoerd worden op een daarvoor geschikte aanhanger. Als u zelf geen passende aanhanger heeft kunnen wij deze aan u mee verhuur. Vraag hiervoor naar onze mogelijkheden.


Hinowa spinhoogwerkers

Safety Rent verhuurt een breed assortiment spinhoogwerkers van Hinowa, met werkhoogtes variërend van 13 tot 33 meter. De Hinowa hoogwerkers met IIIS zijn uitgerust met handige functies zoals een afstandsbediening, automatische stempeling en een praktisch digitaal display voor nuttige informatie. De LightLift 19.65 spinnen zijn zeer geliefd vanwege hun lage eigen gewicht en gewichtsverdeling over het rupsonderstel, waardoor ze ideaal zijn voor vloeren met een lage vloerbelasting. De GoldLift spinnen zijn compact en licht, de TeleCrawler spinnen zijn duurzaam en de Performance LightLift spinnen bieden een combinatie van compactheid en een groot werkbereik.


Benieuwd wat deze kleine spinhoogwerker of een andere Hinowa hoogwerker voor uw werkzaamheden kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Safety Rent heeft meerdere kleine spinhoogwerkers in het verhuur aanbod, zoals bijvoorbeeld:
Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Spinhoogwerkers

18.8

6.4

Benzine met elektra

Hinowa

Kniktelescoopmast

4471 x 133 x 1995 mm

2.098 kg

1330 x 770 x 1100 mm

120 / 200 kg

Aanvullende informatie:

Met non-marking rupsen mogelijk
120 kg (200 kg tot 17 meter)

Onderstel:

Rupsonderstel

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Hinowa LightLift 19.65

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page