top of page
Open Site Navigation

Home  

Verhuur  

Spinhoogwerker 19 meter LL1965 Benzine

De Hinowa LightLift 19.65 spinhoogwerker die u bij ons kunt huren is compact met een laag eigen gewicht; de ideale machine voor binnen werkzaamheden. Omdat de hoogwerker op rupsen staan kan deze ook buiten op onverharde grond werken.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Spinhoogwerker 19 meter LL1965 Benzine

Hinowa LightLift 19.65 IIIS spinhoogwerker


Een kleine spinhoogwerker huren doe je bij Safety Rent. De LightLift 19.65 IIIS spinhoogwerker die u bij ons kunt huren is compact en door zijn lage eigen gewicht de ideale machine voor binnen werkzaamheden.


De LightLift 19.65 IIIS spinhoogwerker heeft een werkhoogte van 19 meter met een reikwijdte van 6,50 meter en een up & over bereik van 8 meter. De werkbak heeft bij volle capaciteit een draagvermogen van 120 kg en tot een werkhoogte van 15 meter zelfs een daagvermogen van 200 kg in de werkbak.


De Hinowa LightLift 19.65 IIIS is een ideale machine voor het binnenwerk waarbij er grote hoogtes te behalen zijn. De Hinowa LightLift 19.65 is een kleine spinhoogwerker, heeft een laag eigen gewicht en kan tot grote hoogte reiken. Daarnaast heeft de spin een automatische stempelfunctie en een gebruikersvriendelijke bediening met een praktische digitale display.


Benzine motor


De spinhoogwerker heeft een Honda benzine motor. De hoogwerker kan daarnaast met een 230V verlengkabel werken.


Hinowa spinhoogwerkers


Safety Rent verhuurt een ruim aanbod spinhoogwerkers van Hinowa met werkhoogtes tussen de 13 en 33 meter. De Hinowa hoogwerkers met IIS zijn voorzien van een afstandsbediening, automatisch stempelen en hebben een praktisch digitaal display voor nuttige informatie. De LightLift 19.65 spinnen zijn zeer geliefde machines omdat ze door het lage eigen gewicht en gewichtsverdeling over het gehele rupsonderstel de ideale oplossing zijn voor vloeren met lage vloerbelasting. De GoldLift spinnen zijn klein en licht, de TeleCrawler spinnen zijn duurzaam en de Performance LightLift spinnen zijn compact met een groot werkbereik.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Spinhoogwerkers

18.8

6.4

Benzine met elektra

Hinowa

Kniktelescoopmast

4471 x 133 x 1995 mm

2.098 kg

1330 x 770 x 1100 mm

120 / 200 kg

Aanvullende informatie:

Met non-marking rupsen mogelijk
120 kg (200 kg tot 17 meter)

Onderstel:

Rupsonderstel

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Hinowa LightLift 19.65

download icon

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page