top of page

Home  

Verhuur  

Spinhoogwerker 14 meter GL1470 Benzine

De Hinowa GoldLift 14.70 is een smalle hoogwerker met een lage vloerbelasting. De machine wordt vaak bijvoorbeeld gebruikt voor renovaties of onderhoudswerkzaamheden in grote winkels, kerken, kloosters en andere monumentale panden.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Spinhoogwerker 14 meter GL1470 Benzine

Hinowa GoldLift 14.70 IIIS smalle hoogwerker


De Hinowa GoldLift 14.70 IIIS is een smalle hoogwerker. De spin is licht en klein: ideaal voor binnen werkzaamheden. Door het lage eigen gewicht en een gewichtsverdeling over het gehele rupsonderstel is dit de ideale oplossing voor vloeren met een lage vloerbelasting. De machine heeft een eenvoudige bediening en diverse gemak functies. Zo kan met een druk op de knop de spin stabiliseren, maar ook weer de stabilisatoren sluiten.

De spin heeft bij 1 persoons gebruik in de werkbak (maximaal 120 kg) een werkhoogte van 14 meter met een reikwijdte van 7 meter en bij gebruik met 2 personen in de werkbak (maximaal 200 kg) een werkhoogte van 12,60 meter met een reikwijdte van 7 meter. De werkbak heeft een beveiliging voor overbelasting en overgewicht.


De Hinowa GoldLift 14.70 wordt vanwege een lage vloerbelasting vaak gebruikt voor renovaties of onderhoudswerkzaamheden in grote winkels, kerken, kloosters en andere monumentale panden.


Aandrijving

De GoldLift 14.70 benzine uitvoering met elektromotor kan binnen met een 230V verlengkabel werken.

Hinowa hoogwerkers

Safety Rent verhuurt een ruim aanbod spinhoogwerkers van Hinowa met werkhoogtes tussen de 13 en 33 meter.
De smalle Hinowa GoldLifnt hoogwerkers zijn vanwege de compacte maten en lage vloerbelasting ideaal voor binnen werkzaamheden, de Hinowa TeleCrawlers zijn duurzame elektrische spinnen met een telescoopmast en de Performance LightLift spinnen hebben een kniktelescoop mast waarmee ze een groot up & over bereik hebben; ideaal voor werkzaamheden met obstakels.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Spinhoogwerkers

14

6

Benzine met elektra

Hinowa

Kniktelescoopmast

4060x786x1990

1.700 kg

4.060 x 1.335 x 1.998 mm

120 / 200 kg

Aanvullende informatie:

Met non-marking rupsen mogelijk
120 kg (200 kg tot 12,60 meter)
Ook beschikbaar met 48V Lithium accu pakket

Onderstel:

Rupsonderstel

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Hinowa GoldLift 14.70 spinhoogwerker

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page