top of page

Home  

Verhuur  

Spinhoogwerker 14 meter GL1470 Benzine

Hinowa GoldLift 14.70 huren?
De Hinowa GoldLIft 14.70 is een smalle hoogwerker met een lage vloerbelasting. Deze machine wordt hierdoor vaak gebruikt voor renovaties of onderhoudswerkzaamheden in grote winkels, kerken, kloosters en andere monumentale panden.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Spinhoogwerker 14 meter GL1470 Benzine


Hinowa GoldLift 14.70 huren?

De GoldLift heeft een eenvoudige bedieningen heeft bij 1 persoons gebruik in de werkbak (maximaal 120 kg) een werkhoogte van 14 meter met een reikwijdte van 7 meter en bij gebruik met 2 personen in de werkbak (maximaal 200 kg) een gelimiteerde werkhoogte van 12,60 meter met een reikwijdte van 7 meter. De werkbak heeft een beveiliging voor overbelasting en overgewicht. Wij hebben passende aanhangwagens hiervoor die u ook bij ons kunt huren. Vraag bij interesse  hiervoor naar onze mogelijkheden.

De Hinowa GoldLift 14.70 is een smalle hoogwerker. De machine is licht en klein: ideaal voor binnen werkzaamheden. Door het lage eigen gewicht en een gewichtsverdeling over het gehele rupsonderstel is dit een goede oplossing voor vloeren met een lage vloerbelasting.


De Hinowa GoldLift 14.70 wordt vanwege een lage vloerbelasting vaak gebruikt voor renovaties of onderhoudswerkzaamheden in grote winkels, kerken, kloosters en andere monumentale panden.


Aandrijving

U kunt bij ons een GoldLift 14.70 huren met benzine aandrijving die daarnaast een 230V elektromotor heeft die via een verlengkabel kan worden gebruikt. Hiermee kunt u zowel binnen als buiten goed met deze machine werken.


GoldLift op aanhanger vervoeren

De Hinowa GoldLift spinhoogwerker is door zijn lage eigen gewicht eenvoudig zelf te vervoeren op een daarvoor geschikte aanhangwagen. Ideaal als u werkzaamheden wilt uitvoeren op verschillende locaties.

Wij hebben passende aanhangwagens voor deze machine die u ook bij ons kunt huren. Vraag bij interesse  hiervoor naar onze mogelijkheden.Hinowa spinhoogwerkers

Bij Safety Rent kunt u een ruim aanbod spinhoogwerker huren, waaronder bijvoorbeeld onderstaande compacte modellen tot 14 meter:

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Spinhoogwerkers

14

6

Benzine met elektra

Hinowa

Kniktelescoopmast

Zie downloads specificaties

1700 kg

1340 x 700 x 1100 mm (l x b x h)

120 / 200 kg *

Aanvullende informatie:

* 120 kg volledig bereik
200 kg tot 12,60 meter
Wij verhuren ook een passende aanhanger

Onderstel:

Rupsbanden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Hinowa GoldLift 14.70
spinhoogwerker 14 meter

Verhuurprogramma

Verhuurprogramma Safety Rent hoogwerkers

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page