top of page

Home  

Verhuur  

Schaarhoogwerker 8 meter
Compact

XCMG heeft een reeks compacte schaarhoogwerkers die zowel voor binnen al buiten kunnen worden gebruikt. De XG0807ACW uit deze serie heeft een werkhoogte van 7,80 meter met een capaciteit van 230 kg.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Schaarhoogwerker 8 meter
Compact

XCMG XG0807ACW elektrische schaarhoogwerker


XCMG heeft een reeks compacte schaarhoogwerkers met een accu pakket die zowel voor binnen al buiten kunnen worden gebruikt.

De XG0807ACW uit deze serie heeft een werkhoogte van 7,80 meter met een capaciteit van 230 kg. Het werkplatform heeft ingeschoven afmetingen van 1,67 x 0,74 meter en kan daarnaast 0,90 meter worden uitgeschoven.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Schaarhoogwerkers

7.8

n.v.t.

Elektrisch accu pakket

Horizontaal

1.900 x 810 x 1.830 mm *

1.580 kg

1.670/2./570 x 740 mm **

230 kg

Aanvullende informatie:

* met ingeklapte hekjes
** uitschuifbaar plateau

Onderstel:

Non-marking banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties elektrische schaarhoogwerker XCMG XG0807ACW

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page