top of page

Home  

Verhuur  

Zelfrijdende hoogwerker
12 meter Hybride

Nifty HR 12 huren? De Nifty HR 12 DE 4x4 is een compacte 12 meter zelfrijder met knikmast en up en over bereik. De hoogwerker heeft een hybride aandrijving; diesel verbrandingsmotor en 24V accu pakket.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Zelfrijdende hoogwerker
12 meter Hybride

Huur de veelzijdige Nifty HR 12 de 4x4 hybride zelfrijdende hoogwerker

Ontdek de Nifty HR 12 DE 4x4: Een hybride krachtpatser

De Nifty HR 12 4x4 is een compacte hoogwerker met een werkhoogte van 12,20 meter, reikwijdte van 6,10 meter en capaciteit van 200 kg in de werkbak. De hoogwerker heeft een knikarmmast en is voorzien van non-marking banden. De machine heeft een hybride aandrijving die het beste van beide werelden combineert: een krachtige diesel verbrandingsmotor en een geavanceerd 24V accu pakket. Dankzij deze hybride technologie profiteert u van een efficiënte en milieuvriendelijke werking, waardoor u zowel binnen als buiten zonder zorgen aan de slag kunt gaan.


Professionele prestaties binnen handbereik

Of u nu bezig bent met bouw-, schilder- of onderhoudswerkzaamheden, de Nifty HR 12 DE 4x4 staat garant voor professionele prestaties binnen handbereik. De knikarmmast en up-and-over bereik van 3 meter bieden extra flexibiliteit om obstakels te omzeilen en op moeilijk bereikbare plekken te komen. Met de eenvoudige bediening en intuïtieve besturing manoeuvreert u de hoogwerker met gemak naar de juiste positie, waardoor kostbare tijd wordt bespaart.


Een hybride zelfrijdende hoogwerker huren bij Safety Rent

Wij hebben de volgende hybryde zelfrijdende hoogwerkers in ons verhuur assortiment:

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Zelfrijdende hoogwerkers

12.2

6.1

Hybride

Nifty

Knikarmmast

4.100 x 1.600 x 1.950 mm

3.470 kg

1.100 x 650 mm

200 kg

Aanvullende informatie:

Non-Marking terreinbanden
Vierwielaandrijving

Onderstel:

Non-marking foam banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Nifty HR 12 DE 4x4 (Hybride uitvoering)

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page