top of page

Home  

Verhuur  

Zelfrijdende hoogwerker
18 meter Hybride

Hybride 18 meter zelfrijdende hoogwerker huren? De A18 JRTH zelfrijder heeft een werkhoogte van 18,45 meter met een reikwdijdte van 9,80 meter. U kunt de zelfrijder met een standaard of grote bak huren.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Zelfrijdende hoogwerker
18 meter Hybride

Hybride zelfrijdende hoogwerker Airo A18 JRTH

De Airo A18 JRTH is een hybride 18 meter zelfrijdende hoogwerker met Lithium accu pakket en diesel generator. De zelfrijder heeft een knikarm mast met JIB. De werkhoogte is tot 18,45 meter met een zijdelingswerkbereik van 9,80 meter en op & over van 8,40 meter. De zelfrijder heeft 4-wiel aandrijving en sturing met een oscillerende as en non-marking banden die binnen geen strepen achterlaten en buiten over ruw terrein kunnen rijden. De zelfrijder is een binnendraaier. De body van de machine komt niet buiten de banden zodat de machine ook compact blijft tijdens werkzaamheden. De machine kan vanaf hoogte verrijden.


Hybride aandrijving

De A18 JRTH zelfrijder heeft een 48V Lithium accu pakket met een diesel generator. De hoogwerker is hiermee elektrisch, maar kan naast stroom ook worden opgeladen met de diesel generator. Het opladen met de diesel generator kan zelfs tijdens het gebruik van de zelfrijder. Dit maakt de machine geschikt voor zowel binnen als buiten (afhankelijk van de vloerbelasting).


Grotere werkbak mogelijk

Wij hebben de A18 JRTH 18 meter zelfrijder met een normale en een extra grote werkbak in onze huurvloot beschikbaar. De draagcapaciteit voor beide werkbakken is maximaal 400 kg.


De afmetingen van de werkbakken zijn als volgt:
Normale werkbak: 0,90 x 1,80 meter
Grote werkbak: 0,90 x 2,40 meter


Zelfrijders van Safety Rent

Safety Rent verhuurt zelfrijdende hoogwerkers van de merken Airo, Manitou en Nifty. Wij hebben elektrische, benzine, diesel of hybride uitvoeringen in onze huurvloot. Hiermee bieden wij een breed aanbod zelfrijders voor werkzaamheden tot 28 meter.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Zelfrijdende hoogwerkers

18.45

9.8

Hybride

Airo

Kniktelescoop mast

Afmetingen zie werkdiagram

8.930 kg

900 x 1800 mm & 900 x 2400 mm mogelijk

400 kg

Aanvullende informatie:

Non-marking ruw terrein banden

Onderstel:

Foam banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties zelfrijder A18 JRTH

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page