top of page

Home  

Verhuur  

Zelfrijdende hoogwerker
28 meter Hybride

28 meter hoogwerker huren? Bij een zelfrijder kan de bestuurder rijden met de hoogwerker op hoogte. De Nifty HR28 is een hybride zelfrijder met een werkhoogte van 28 meter en 19 meter reikwijdte.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Zelfrijdende hoogwerker
28 meter Hybride

Nifty HR28 zelfrijdende hoogwerker huren

De Nifty HR28 4X4 is een hybride zelfrijdende hoogwerker met vierwielaandrijving en een knikarm mast met jib. De hoogwerker beschikt over een werkhoogte van 28 meter, zijdelings werkbereik van 19 meter en up & over 8 meter. De werkbak heeft een draagcapaciteit van 280kg met lastbegrenzer  en kan 180° roteren.


Hybride zelfrjider

De Nifty HR 28 4x4 is een hybride zelfrijder met een diesel motor en een accupakket voor binnen en buiten. Nifty heeft een award winnend en revolutionair hybride aandrijfsysteem. De zelfrijder heeft een elektrische modus waarmee emissievrije werking mogelijk is. Daarnaast heeft de machine een geoptimaliseerde diesel motor die voldoet aan de EU Stage V normen en de hoogwerker extra vermogen geeft. De machine kan worden opgeladen op stroom, maar ook via de diesel Re-Gen motor waarmee de machine tegelijkertijd kan werken en opladen.


Safety Rent hoogwerkers

Een voordeel van een zelfrijdende hoogwerker is dat de bestuurder kan rijden met de hoogwerker op hoogte. Safety Rent verhuurt diverse soorten hoogwerkers en naast zelfrijders ook autohoogwerkers, spinhoogwerkers en schaarhoogwerkers. Heeft u twijfels over welk soort hoogwerker u nodig heeft? Wij adviseren u graag.


Naast deze hybride zelfrijder kunt u bij ons ook een  28 meter manitou hoogwerker huren met een diesel verbrandingsmotor en XL werkbak.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Zelfrijdende hoogwerkers

28

19

Hybride

Nifty

Kniktelescoopmast

Afmetingen zie werkdiagram

14.650 kg

2.400 x 900 mm

280 kg

Aanvullende informatie:

Onderstel:

Non-marking banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page