top of page

Home  

Verhuur  

Zelfrijdende hoogwerker
28 meter Diesel XL werkbak

Manitou huren? Safety Rent verhuurt een breed aanbod hoogwerkers zoals deze Manitour 280 TJ zelfrijdende hoogwerker met een werkhoogte van 27,70 meter, reikwijdte van 20 meter en extra grote werkbak.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Zelfrijdende hoogwerker
28 meter Diesel XL werkbak

Manitou 280 TJ

Een Manitou huren bij Safety Rent. De Manitou 280 TJ is een diesel zelfrijder met een telescoopmast en Jib. De hoogwerker heeft een werkhoogte van 27,70 meter met een reikwijdte van 20 meter. De machine heeft een diesel verbrandingsmotor en vierwielaandrijving zodat de hoogwerker ook geschikt is voor ruw terrein.


Extra grote werkbak

De Manitou 280 TJ zelfrijders die u bij ons kunt huren hebben allemaal een extra grote werkbak zodat u extra veel werkruimte heeft op het plateau. De werkbak heeft een capaciteit van 240 kg met afmetingen van 4 x 0,80 meter.


Alternatieve hoogwerkers voor de Manitou 280 TJ zelfrijder

Naast de Manitou 280 TJ kunt u bij ons ook de Manitou 220 TJ hoogwerker huren. De 220 TJ is een zelfrijder met telescoopmast en Jib met een werkhoogte tot maximaal 22 meter en 17 meter reikwijdte. De 220TJ hoogwerkers uit onze huurvloot hebben ook een extra grote werkbak.


Een 28 meter kniktelescoop hoogwerker nodig? Wij verhuren de Nifty HR28 zelfrijdende hoogwerker. Deze zelfrijder heeft een kleinere werkbak met afmetingen van 2,40 bij 0,90 meter en een capaciteit van 280 kg.


Safety Rent is hoogwerker specialist en verhuurt diverse soorten hoogwerkers. Wij adviseren u graag als er vragen zijn over welke hoogwerker geschikt is uw klus.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Zelfrijdende hoogwerkers

27.7

20

Diesel

Manitou

Telescoopmast met JIB

Afmetingen zie werkdiagram

16.500 kg

4.000 x 800 mm

240 kg

Aanvullende informatie:

Capaciteit 240 kg i.v.m. extra grote werkbak

Onderstel:

Foam banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Manitou 280 TJ

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page