top of page

Home  

Verhuur  

Zelfrijdende hoogwerker
22 meter Diesel XL werkbak

Manitou hoogwerker met extra grote werkbak huren? Safety Rent heeft 22 en 28 meter zelfrijdende hoogwerkers van Manitou in de huurvloot met een extra grote 4 meter werkbak en draagcapaciteit van 240 kg.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Zelfrijdende hoogwerker
22 meter Diesel XL werkbak


Manitou 220 TJ hoogwerker

Een Manitou hoogwerker huren bij Safety Rent. De Manitou 220 TJ hoogwerker is een diesel zelfrijder met een telescoopmast met Jib die een werkhoogte van 22 meter en reikwijdte van 17 meter heeft. Een voordeel van een Jib is dat de uitvoerder een flexibelere werkruimte met de werkbak heeft en de hoogwerker minder vaak hoeft te verplaatsen. Daarnaast is de hoogwerker voorzien van een extra grote XL werkbak zodat het platform veel werkruimte biedt.


Naast de Manitou 220TJ verhuren wij de 280 TJ 28 meter Manitou hoogwerker. De 280 TJ hoogwerker heeft een maximale werkhoogte van 27,70 meter met een reikwijdte van 20 meter. Deze hoogwerker verhuren wij ook met een XL werkbak.


Hoogwerker met extra grote XL 4 meter werkbak

De Manitou hoogwerker is voorzien van een extra grote XL 4 meter werkbak met een maximale draagcapaciteit van 240 kg. De breedte van de werkbak is 0,80 meter.

Met deze grote werkbak biedt de machine veel werkruimte. De hoogwerker wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt voor constructiewerkzaamheden en bij glazenwassers en schilders.


Zelfrijders van Safety Rent

Safety Rent verhuurt zelfrijdende hoogwerkers van de merken Airo, Manitou en Nifty en heeft hiermee een breed aanbod aan type zelfrijders voor werkhoogtes van 15 tot 28 meter voor allerlei verschillende werkzaamheden. Als u vragen heeft over welke hoogwerkers u nodig heeft voor uw hoogteklus, adviseren wij u graag.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Zelfrijdende hoogwerkers

22

17

Diesel

Manitou

Telescoopmast

Afmetingen zie werkdiagram

13.600 kg

4.000 x 800 mm

240kg

Aanvullende informatie:

Extra grote XL 4 meter werkbak

Onderstel:

Foam banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Manitou 220TJ XL werkbak

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page