top of page

Home  

Verhuur  

Spinhoogwerker 26 meter LL2614 Diesel

De Lightlift 26.14 IIIS beschikt evenals de 23.12 IIIS over variabel afstempelen. Dit maakt ook deze spinhoogwerker met een grote capaciteit inzetbaar op krappe werkruimten.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Spinhoogwerker 26 meter LL2614 Diesel

Hinowa LightLift 26.14 Performance spinhoogwerker

De Hinowa Lightlift 26.14 IIIS beschikt evenals de Hinowa Lightlift 23.12 IIIS over variabel afstempelen. Dit maakt ook deze spinhoogwerker inzetbaar in krappe ruimtes. De Hinowa LL26.14 hoogwerker heeft 230kg draagvermogen over het gehele werkbereik en dezelfde features als de rest van de machines uit de Hinowa Performance serie zoals bijvoorbeeld automatische stabilisatie, een gebruikersvriendelijk bedieningspaneel, stempelpoten met ledlampen.


De Hinowa LL26.14 spinhoogwerker heeft een werkhoogte van 25,70 meter met een reikwijdte van 13,75 meter en een up & over bereik van 10 meter. De werkbak heeft een capaciteit van 230 kg (zoals alle modellen uit de Hinowa Performance reeks).


De Hinowa LightLift Performance spinhoogwerkers zijn ideaal voor schilder- en snoei werkzaamheden op oneffen, modderige of zanderige grond. Schoonmaak- en installatie bedrijven huren de Performance spinnen ook vaak in.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Spinhoogwerkers

25.7

13.75

Diesel met elektra

Hinowa

Kniktelescoop mast

6347x990x1981 mm

4.365 kg

1335 x 690 x 1100 mm

230 kg

Aanvullende informatie:

Onderstel:

Rupsonderstel

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page