top of page
Open Site Navigation

Home  

Verhuur  

Spinhoogwerker 17 meter LL1775 Lithium

De Hinowa LightLift 17.75 Performance is een spinhoogwerker met een kniktelescoopmast. De machine is compact en past onder deuren door. De Performance spinhoogwerkers van Hinowa hebben een gebruikersvriendelijke afstandsbediening.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Spinhoogwerker 17 meter LL1775 Lithium

Spinhoogwerker 17 meter - Lithium

De Hinowa LightLift 17.75 Performance is een spinhoogwerker met een kniktelescoopmast. De machine is compact en past onder deuren door. De Performance spinhoogwerkers van Hinowa hebben een gebruikersvriendelijke afstandsbediening.


De spinhoogwerker heeft een werkhoogte van 17 meter met een reikwijdte van 7,50 meter en up & over hoogte van 7,75 meter. De capaciteit van de werkbak is 230 kg met afmetingen van 1335 x 690 mm.


Lithium of benzine


De 17 meter spinnen uit onze huurvloot hebben wij naast een Lithium uitvoering ook met een benzine motor en 230V elektra in ons verhuur aanbod. Voor werkzaamheden die uitsluitend binnen worden gedaan kan een Lithium uitvoering interessant zijn. Het voordeel is dat deze geen verlengsnoer nodig heeft. De Benzine uitvoering kan elektrisch werken op 230V.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Spinhoogwerkers

17

7.5

Elektrisch Lithium pakket

Hinowa

Kniktelescoop mast

4520 x 1335 x 1998 mm (inclusief werkbak)

2.230 kg

1335 x 690 x 1100 mm

230 kg

Aanvullende informatie:

Onderstel:

Rupsonderstel

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties

download icon

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page