top of page

Home  

Verhuur  

Spinhoogwerker 17 meter LL1775 Lithium

Huur een Lithium spinhoogwerker. Compact en gebruiksvriendelijk: ontdek de mogelijkheden van de Hinowa LightLift 17.75 Performance met kniktelescoopmast. Bekijk alle specificaties van deze Lithium hoogwerker.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Spinhoogwerker 17 meter LL1775 Lithium

Hinowa LightLift 17.75 Lithium

Bent u op zoek naar een Lithium spinhoogwerker? Wij verhuren de Hinowa LightLift 17.75 Performance spinhoogwerker ook in Lithium uitvoering. De machine heeft een 48V Lithium accu pakket.  De hoogwerker heeft een kniktelescoopmast en biedt een werkhoogte van 17 meter met een reikwijdte van 7,50 meter en een up & over hoogte van 7,75 meter. Met deze hoogwerker kunt u eenvoudig moeilijk bereikbare plekken bereiken.


Compacte hoogwerker

De compacte afmetingen van de Hinowa LightLift 17.75 Performance zorgen ervoor dat deze spinhoogwerker zelfs onder lage deuren door past. Dit maakt het manoeuvreren op verschillende werklocaties probleemloos en efficiënt. Bovendien wordt de bediening vereenvoudigd door de gebruikersvriendelijke afstandsbediening van de Performance spinhoogwerkers van Hinowa.


Hoogwerker vervoeren op aanhanger

De Hinowa LightLift 17.75 is een lichte spinhoogwerker die eenvoudig op een geschikte aanhanger kan worden vervoerd. Wij verhuren speciale aanhangers voor het veilig en stabiel transporteren van deze machine. U kunt de spinhoogwerker met deze aanhanger zelf laden en lossen, wat flexibiliteit en kostenbesparing met zich meebrengt. Onze medewerkers staan klaar om instructies en begeleiding te bieden, zodat u vol vertrouwen de weg op kunt.


Lithium spinhoogwerker of benzine?

Een belangrijk kenmerk van onze 17 meter spinhoogwerker is de keuze tussen een lithium accu pakket of een benzinemotor met 230V elektra aandrijving.

Als uw werkzaamheden voornamelijk binnen worden uitgevoerd, kan de lithiumbatterijuitvoering interessant voor u zijn. Het grote voordeel van de lithiumbatterij is dat deze geen verlengsnoer nodig heeft, waardoor u zich gemakkelijk door de werkruimte kunt bewegen zonder beperkingen.

Voor situaties waarin elektriciteit direct beschikbaar is, kunt u gebruikmaken van de benzine-uitvoering. Deze kan eenvoudig op 230V elektriciteit werken, waardoor u flexibiliteit hebt bij het uitvoeren van uw taken. Wij leveren een verlengkabel mee bij de benzine uitvoering.


Onze huurvloot biedt de veelzijdigheid die u nodig heeft. Of u nu kiest voor de lithium of de benzinemotor spinhoogwerker. Met een ruime werkbakcapaciteit van 230 kg en afmetingen van 1335 x 690 mm, kunt u gemakkelijk materiaal en gereedschap meenemen in de werkbak.


Kies vandaag nog voor het huren van onze 17 meter spinhoogwerker met lithiumbatterij en ervaar de voordelen van moeiteloos werken op hoogte. Neem contact met ons op en wij helpen u graag bij het selecteren van de juiste optie die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Spinhoogwerkers

17

7.5

Elektrisch Lithium pakket

Hinowa

Kniktelescoopmast

Zie downloads specificaties

2300 kg

1335 x 690 x 1100 mm (l x b x h)

230 kg

Aanvullende informatie:

Non-marking rupsbanden mogelijk

Onderstel:

(Non-marking) rupsbanden 798 / 1086 mm

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Hinowa LightLift 17.75
Lithium spinhoogwerker 17 meter
Wij verhuren ook een passende aanhanger

Verhuurprogramma

Verhuurprogramma Safety Rent hoogwerkers

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page