Open Site Navigation

Home  

Verhuur  

Rupsschaarhoogwerker
870-BL 8 meter Benzine

Het unieke bi-levelling systeem van Almac; de rupsschaarhoogwerkers uit de BL reeks zetten het werkplateau automatisch waterpas. Ideaal voor werkzaamheden in bijvoorbeeld parkeergarages en hellingen. De rupsschaarhoogwerker heeft een draagvermogen van 250 kg met 7,90 meter werkhoogte.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Rupsschaarhoogwerker
870-BL 8 meter Benzine

Almac 870-BL rupsschaarhoogwerker - Benzine

De Almac Bibi 870-BL heeft een werkhoogte tot 7,90 meter met een draagvermogen van 250kg. Het Bi-levelling zorgt er voor dat u altijd veilig kunt werken op hoogte. De Bibi 870-BL is een rupsschaarhoogwerker met een grotere werkbak voor meer werkruimte en heeft een uitschuifplateau van 85 cm. De hoogwerker heeft geen stempels en kan hierdoor vanaf hoogte rijden.


Benzine verbrandingsmotor

De hoogwerker is voorzien van een Honda benzine motor. Wij verhuren dit type ook met een Diesel motor. Voor beide is er een elektra aansluiting, zodat er ook kan worden gewerkt met een verlengsnoer.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Rupsschaarhoogwerkers

7.9

n.v.t.

Benzine met elektra

Almac

Horizontaal

1940x1300x2280mm

2.460 kg / 2580 kg. afhankelijk van uitvoering

1.500/2.350 x 1200 mm (0,85 meter uitschuifbaar plateau)

250 k

Aanvullende informatie:

Bi-Levelling

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Almac 870 BL

download icon

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram