top of page

Home  

Verhuur  

Rupsschaarhoogwerker
870-BL 8 meter Diesel EVO

De BL-Line van Almac heeft een zelf nivellerende onderwagen waarmee kan worden gewerkt op schuine ondergronden. Safety Rent heeft hiermee de oplossing voor parkeergarages. De machine hoeft niet eerst te stempelen en is vanaf volle hoogte verrijdbaar. De 870-BL rupsschaarhoogwerker heeft een werkhoogte van 7,90 meter.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Rupsschaarhoogwerker
870-BL 8 meter Diesel EVO

Almac 870-BL rupsschaarhoogwerker – Diesel   

De 870-BL is het kleinste model uit de BL reeks. De BL machines hebben een uniek bi-levelling systeem dat ervoor zorgt dat het werkplateau water gaat staan. Ideaal voor werkzaamheden op hellingen. De hoogwerker heeft een werkhoogte van 7,90 meter en kan vanaf hoogte verrijden. De hoogwerker heeft geen stempels. De capaciteit van het werkplateau is 250 kg.


EVO-uitvoering

De  870-BL EVO heeft een uniek stabilisatie syteem dat continue stabiliseert. Waar de andere uitvoeringen pas stabiliseren als je omhoog gaat, stabiliseert de EVO-uitvoering ook tijdens het rijden.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Rupsschaarhoogwerkers

7.9

n.v.t.

Diesel met elektra

Almac

Horizontaal

1.940 x 1.300 x 2.280 mm smal *

2.460 kg

1.500/2.350 x 1200 mm **

250 kg (2 personen)

Aanvullende informatie:

Bi-Levelling

* met ingeklapte hekjes
1.940 x 1.500 x 1.980 mm breed
** uitschuifbaar werkplateau

Onderstel:

1.300 - 1.500 mm non-marking rupsen

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Almac 870 BL EVO

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page