top of page

Home  

Verhuur  

Zelfrijdende hoogwerker
16,50 meter Elektrisch

Nieuw in onze verhuur: XCMG XGA16ACK. Kniktelescoophoogwerker met een werkhoogte van 16,50 meter en zijdelings bereik van 8,60 meter.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Zelfrijdende hoogwerker
16,50 meter Elektrisch

Nieuw in onze verhuur: XCMG Kniktelescoophoogwerker XGA16ACK

Heden verhuren wij naast onze huismerk Airo ook  zelfrijders van XCMG. XCMG heeft een breed aanbod zelfrijdende hoogwerkers met zowel  kniktelescoopmasten (tot 28 meter) en telescoopmasten (tot zelfs 70 meter).


 De XGA16ACK is een elektrische kniktelescoopmast met een werkhoogte van 16,50 meter, zijdelings bereik van 8,60 meter, up & over van 8 meter en capaciteit van 256/350 kg* in de werkbak (* afhankelijk van werkbereik, zie werkdiagram).


De hoogwerker is elektrisch en uitgerust met een 48V/400Ah accu pakket. Daarnaast heeft de machine diverse veiligheidsvoorzieningen zoals lift- en kantelalarmen, overbelastingsalarm, noodstoppen  zowel op platform als beneden, en noodstroomvoorziening.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Zelfrijdende hoogwerkers

16.5

8.6

Elektrisch accu pakket

Overige

Kniktelescoop mast

7.400 kg

1.830 x 760 mm

256/350 kg

Aanvullende informatie:

Onderstel:

Non-marking banden

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties XCMG XGA16ACK Kniktelescoop hoogwerker

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page