top of page
  • Nathalie Koenekoop

APEX 2023 - 6 t/m 8 juni - MECC Maastricht

Onze huismerken Hinowa en Socage staan volgende week op de Apex beurs in MECC Maastricht. Wij nodigen u van harte uit om ons deze week te bezoeken op de Hinowa stand 1020 en Socage stand 1380. Gratis entreekaarten voor de beurs kunt u aan vragen via de website van APEX.


Hinowa zal op de APEX de nieuwste spinhoogwerkers presenteren, waaronder de TeleCrawler 22 en Lighlift 18.80 Performance:Hinowa 18.80 Performance - Bi-Energy

Wij presenteren de Hinowa LightLift 18.80 Performance, een van de nieuwste Hinowa spinhoogwerkers met compacte afmetingen en grote werkcapaciteit. Wij verhuren de Bi-energy uitvoering die de voordelen van zowel Lithium als diesel combineert. De hoogwerker heeft een werkhoogte van 18,55 meter met een zijdelings bereik van 7,80 meter.

Vervoeren op aanhanger

Voor deze Bi-energy spinhoogwerker kunnen wij een passende aanhanger mee verhuren, zodat u de machine zelf kunt vervoeren. Ideaal als u op meerdere werklocaties wilt werken met deze hoogwerker. Ontdek meer over onze nieuwe 18 meter spinhoogwerker.

Hinowa TeleCrawler 22 - Diesel

Ontdek de kracht en veelzijdigheid van de Hinowa TeleCrawler 22, een indrukwekkende 22 meter spinhoogwerker met telescoopmast. Ook deze spinhoogwerker wordt gedemonstreerd op de APEX-beurs. De 22N en 22S dieseluitvoeringen zijn al bij ons beschikbaar en binnenkort zal ons huuraanbod worden uitgebreid met een Lithium-versie.


De 22N diesel heeft als voordeel dat de machine ook op een aanhanger kan worden vervoerd.

De 22S diesel heeft als voordeel dat de hoogwerker bij een reikwijdte van 12,40 meter nog steeds een grote capaciteit van 230 kg in de werkbak heeft, waar de 22N met 230 kg tot een reikwijdte van 11 kg en met 136 kg tot 12,40 meter.

Socage SPEED autohoogwerkers

Socage zal met diverse nieuwe SPEED autohoogwerker modellen op de beurs staan. De SPEED uitvoeringen kunnen snel en veilig stabiliseren, en ook weer snel de stempels binnenhalen. Met deze autohoogwerkers heeft u op deze manier weinig tijdverlies en kunt u sneller naar uw volgende klus.


Uit de nieuwe Socage SPEED line verhuren wij de 23T SPEED - 23 meter telescoop autohoogwerker en de 27D SPEED - 27 meter kniktelescoop autohoogwerker. Beide autohoogwerkers kunnen worden gereden met een rijbewijs B.

Commentaires


Home  

Nieuws  

Nieuwsbericht

bottom of page