top of page

Home  

Verhuur  

Autohoogwerker 27 meter
27D SPEED

Huur de Socage 27D Speed - 27 meter autohoogwerker voor efficiënt en veilig werken op hoogte. Met snelle stabilisatiefunctie en rijbewijs B. Ontdek onze verhuuropties.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Autohoogwerker 27 meter
27D SPEED

Socage Speed autohoogwerkers

Ontdek de nieuwe standaard in efficiëntie en snelheid met de Socage Speed autohoogwerkers, nu diverse Speed modellen beschikbaar in ons verhuuraanbod. Deze hoogwaardige machines bieden een indrukwekkende combinatie van mobiliteit, stabiliteit en gebruiksgemak, waardoor het een uitstekende keuze is voor diverse werkzaamheden op hoogte.


Socage 27D Speed autohoogwerker

Met een werkhoogte van maar liefst 27 meter en een zijdelings bereik van 12 meter biedt de Socage 27D Speed u de mogelijkheid om moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken. Het ruime werkplatform met een capaciteit van 230 kg biedt voldoende ruimte voor 2 personen met gereedschappen en materialen, waardoor u efficiënt kunt werken zonder tijd te verspillen aan het op en neer gaan van de hoogwerker.


De 27D Speed autohoogwerker  is uitgerust met een geavanceerde snelle stabilisatiefunctie, waardoor u snel en veilig aan de slag kunt. Met slechts een druk op de knop stabiliseert de hoogwerker zich razendsnel, waardoor u kostbare tijd bespaart en efficiënter kunt werken. Of u nu reparaties uitvoert aan gebouwen, onderhoudswerkzaamheden verricht aan straatverlichting of boomverzorging uitvoert, deze autohoogwerker helpt u om de klus efficiënt te klaren.


Een van de grote voordelen van de Socage 27D Speed is dat u deze kunt besturen met een rijbewijs B. Hierdoor is het rijden met de wagen onder de hoogwerker eenvoudig en toegankelijk. U heeft geen vrachtwagen rijbewijs nodig, wat u tijd en moeite bespaart bij het plannen van uw projecten.


Safety Rent

Veiligheid staat voorop bij Socage en de 27D Speed is geen uitzondering. De hoogwerker is voorzien van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals automatische stabilisatieregeling, een nooddaalsysteem en een noodstopknop op het werkplatform. Daarnaast zorgen de stevige en duurzame constructie, samen met de betrouwbare diesel motor, voor een veilige en stabiele werkomgeving op elke hoogte.


Bij SafetyRent.nl begrijpen we dat uw projecten unieke eisen hebben, daarom zorgen we ervoor dat onze verhuurvloot hoogwaardige en betrouwbare machines bevat. Met de Socage 27D Speed autohoogwerker kunt u rekenen op een uitstekende prestatie, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste hoogwerker voor uw project, en met onze flexibele verhuuropties kunt u de hoogwerker huren voor de duur die u nodig heeft.


Naast deze autohoogwerker hebben wij ook onderstaande auto-  en vrachtwagenhoogwerkers boven de 27 meter in ons assortiment


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe deze veelzijdige autohoogwerker, of een van onze andere hoogwerkers uw werk op hoogte kunnen vergemakkelijken.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Autohoogwerkers

27

12

Diesel

Socage

D

Autohoogwerker

GGV 3.5 ton / rijbewijs B

1.400 x 700 mm

230 kg

Aanvullende informatie:

Onderstel:

Stempels

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page