top of page

Home  

Verhuur  

Autohoogwerker 28 meter 28D eXtreme

Efficiënt en veilig werken op grote hoogte? Huur nu een 28 meter autohoogwerker voor uw project. Ons breed assortiment biedt diverse veelzijdige hoogwerkers. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek de perfecte autohoogwerker die aan uw behoeften voldoet.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Autohoogwerker 28 meter 28D eXtreme

Socage autohoogwerker huren bij Safety Rent: 28 meter hoogwerker

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte 28 meter autohoogwerker, hoeft u niet verder te zoeken dan Safety Rent. We zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige hoogwerkers voor diverse projecten en kunnen u voorzien van de Socage autohoogwerker type 28D.


Socage Autohoogwerker Type 28D eXtreme

Onze Socage autohoogwerker type 28D eXtreme is een uitstekende keuze voor projecten die een grote werkhoogte vereisen. Met een werkhoogte van 28 meter en reikwijdte van 14,50 meter biedt deze hoogwerker indrukwekkende mogelijkheden om moeilijk bereikbare plekken te bereiken. De ruime werkbak is geschikt voor maximaal 2 personen en heeft een capaciteit van 300 kg.  Of u nu werkt aan gevelreiniging, boomverzorging, schilderen of constructiewerkzaamheden, deze hoogwerker biedt de stabiliteit, veiligheid en flexibiliteit die u nodig heeft.


Een autohoogwerker huren bij Safety Rent

Onze hoogwerkers worden regelmatig onderhouden en gekeurd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. We begrijpen het belang van betrouwbaarheid en veiligheid bij het werken op hoogte, en daarom zorgen we ervoor dat al onze hoogwerkers in optimale staat verkeren.


Alternatieve Autohoogwerkers voor deze machine

Naast de Socage autohoogwerker type 28D eXtreme bieden we bij Safety Rent ook alternatieve autohoogwerkers aan die aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen. Ons assortiment omvat hoogwerkers met verschillende werkhoogtes, reikwijdtes en gewichtscapaciteiten. Of u nu op zoek bent naar een compacte hoogwerker voor smalle straten of een robuuste hoogwerker voor zwaardere belastingen, wij hebben de juiste oplossing voor uw project, zoals bijvoorbeeld een van onderstaande alternatieven voor deze autohoogwerker:


Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Autohoogwerkers

28

14.5

Diesel

Socage

Kniktelescoop mast

Autohoogwerker

GGV 3.5 ton / rijbewijs B

1.400 x 700 mm

300 kg

Aanvullende informatie:

Rijbewijs B

Onderstel:

Stempels

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page