top of page

Home  

Verhuur  

Autohoogwerker 23 meter 23T Speed

Nieuw in onze huurvloot: Socage 23T Speed. De hoogwerker is voorzien van de nieuwe Socage Speed stabilisatie; met één druk op de knopt kan de machine stabiliseren vanuit de werkbak en vanaf de grond.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Autohoogwerker 23 meter 23T Speed

Socage Speed autohoogwerkers

Ontdek de nieuwe standaard in efficiëntie en snelheid met de Socage Speed autohoogwerkers. Safety Rent heeft diverse nieuwe Speed toegevoegd in het verhuuraanbod. Deze autohoogwerkers bieden een indrukwekkende combinatie van mobiliteit, stabiliteit en gebruiksgemak, waardoor het een uitstekende keuze is voor diverse werkzaamheden op hoogte.


Socage 23T Speed autohoogwerker huren

Met een telescoop mast met een werkhoogte van 23,10 meter en een zijdelings bereik van 13 meter biedt de Socage 23T Speed u een groot werkbereik. Het ruime werkplateau met een capaciteit van 230 kg biedt voldoende ruimte voor 2 personen met gereedschappen en materialen, waardoor u efficiënt kunt werken zonder tijd te verspillen aan het op en neer gaan van de hoogwerker.


De 23T Speed autohoogwerker is uitgerust met een snelle Speed stabilisatiefunctie, waardoor u snel en veilig aan de slag kunt. Met slechts een druk op de knop stabiliseert de hoogwerker zich, waardoor u kostbare tijd bespaart en efficiënter kunt werken. Of u nu reparaties uitvoert aan gebouwen, onderhoudswerkzaamheden verricht aan straatverlichting of boomverzorging uitvoert, deze autohoogwerker helpt u om de klus efficiënt te klaren.


Safety Rent

Bij SafetyRent.nl begrijpen we dat uw projecten unieke eisen hebben, daarom zorgen we ervoor dat onze verhuurvloot hoogwaardige en betrouwbare machines bevat. Met de Socage 23T Speed autohoogwerker kunt u rekenen op betrouwbaarheid en gebruikersgemak. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste hoogwerker voor uw project, en met onze flexibele verhuuropties kunt u de hoogwerker huren voor de duur die u nodig heeft.


Naast deze autohoogwerker hebben wij onderstaande 23/24 meter autohoogwerkers ook in ons assortiment:

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe deze veelzijdige autohoogwerker, of een van onze andere hoogwerkers uw werk op hoogte kunnen vergemakkelijken.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Autohoogwerkers

23.1

13

Diesel

Socage

Telescoopmast

Autohoogwerker

GGV 3.5 ton / rijbewijs B

140 x 70 x 110 cm

230 kg

Aanvullende informatie:

Rijbewijs B

Onderstel:

Stempels

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page