top of page
Open Site Navigation

Home  

Verhuur  

Autohoogwerker 23 meter 23T Speed

Nieuw in onze huurvloot: Socage 23T Speed. De hoogwerker is voorzien van de nieuwe Socage Speed stabilisatie; met één druk op de knopt kan de machine stabiliseren vanuit de werkbak en vanaf de grond.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Autohoogwerker 23 meter 23T Speed

Socage 23T Speed autohoogwerker


De 23T Speed is een telescoop autohoogwerker en heeft een werkhoogte van 23,10 meter met een zijdelings werkbereik van 13 meter. De werkbak heeft een capaciteit tot 230 kg.

Met de nieuwe speed zelfstabilisatie kan de machine met één druk op de knop snel en veilig stabiliseren vanaf de grond of werkbak. Daarnaast heeft deze machine ook de gemak- functies go home en go back.


De 23T Speed heeft voor Multi-zone stabilisatie en achter vaste stempelpoten (HE + H)

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Autohoogwerkers

23.1

13

Diesel

Socage

Telescoopmast

Autohoogwerker

GGV 3.5 ton / rijbewijs B

140 x 70 x 110 cm

230 kg

Aanvullende informatie:

Rijbewijs B

Onderstel:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties

download icon

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page