top of page
Open Site Navigation

Home  

Verhuur  

Autohoogwerker 24 meter 24DJ eXtreme

Een knikarmhoogwerker huren? De Socage 24DJ eXtreme is een knikarmhoogwerker met een werkhoogte van 23,40 meter, zijdelings bereik van 13 meter en up & over 9 meter. De werkbak heeft een capaciteit van 300 kg.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Autohoogwerker 24 meter 24DJ eXtreme

Socage 24DJ eXtreme knikarm hoogwerker huren?

De Socage 24DJ eXtreme is een knikarmhoogwerker met JIB en heeft een werkhoogte van 23,40 meter met een zijdelings bereik van 13 meter en up & over 9 meter.

Socage autohoogwerkers uit de eXtreme serie hebben een elektrische bediening met kabel in de werkbak. De werkbak is 1400 x 700 mm en heeft een capaciteit van 300 kg. De werkbak kan aan beide kanten 90° draaien. Daarnaast heeft de hoogwerker een draaikrans van 700°.

De wagen onder de hoogwerker is een Iveco met een diesel motor GVV 3,5t. Om te kunnen rijden met de hoogwerker is een rijbewijs B nodig.


Knikarm met JIB

De Socage 24DJ heeft een knikarm mast met Jib. Het voordeel van een knikarm is dat de hoogwerker ook over obstakels heen kan reiken. De 24DJ eXtreme heeft hiermee een up & over van 9 meter. Daarnaast heeft de hoogwerker een Jib, waarmee de bestuurder flexibeler kan bewegen.


Stabilisatie

De machine heeft een X frame met voor en achter HE stempels. De hoogwerker kan in variabele standen stempelen, zodat de machine op smalle plekken minder ruimte nodig heeft. De hoogwerker heeft in de werkbak een lastbegrenzer en berekent automatisch de verminderde capaciteit hiervoor.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Autohoogwerkers

23.4

13

Diesel

Socage

Kniktelescoopmast

Autohoogwerker

GGV 3.5 ton / rijbewijs B

1.400 x 700 mm

300 kg

Aanvullende informatie:

Rijbewijs B

Onderstel:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties

download icon

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page