top of page

Home  

Verhuur  

Autohoogwerker 23 meter 23T eXtreme

De Socage 23T X autohoogwerker is uitgevoerd met alle denkbare opties om het bedieningsgemak te vergroten. De hoogwerker heeft een Iveco chassis met een diesel verbrandingsmotor.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Groot assortiment hoogwerkers tegen scherpe prijzen

Autohoogwerker 23 meter 23T eXtreme

Autohoogwerker 23T eXtreme

De autohoogwerkers uit de eXtreme serie hebben een elektrische bediening. De 23T X is een telescoop autohoogwerker met een werkhoogte van 23,10 en zijdelings werkbereik van 13,50 meter. De werkbak heeft een capaciteit tot 300 kg en kan aan beide kanten 90° draaien. De machine heeft voor en achter multi-zone stabilisatie en kan bijvoorbeeld juist heel smal, of breed stabiliseren.


Heeft u geen telescoop, maar een knikarm autohoogwerker nodig? Wij verhuren ook een 24 meter autohoogwerker met knikarm. Met een knikarm mast kunt u over obstakels, zoals bijvoorbeeld een schuur of garage, heen reiken.


Onze autohoogwerkers worden vaak gebruikt voor infra-werkzaamheden, door schilders en glazenwassers bij onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en voor het ophangen van reclame borden.

Specificaties

Categorie:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Motor type:
Merk:
Masttype:
Transport afmetingen:
Gewicht:
Platform Afmetingen:
Capaciteit:

Autohoogwerkers

23

13

Diesel

Socage

Telescoopmast

Autohoogwerker

GVV 3,5 ton / rijbewijs B

1400 x 700 mm (l x b)

300 kg

Aanvullende informatie:

Multi-zone stabilisatie

Onderstel:

Stempels

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties autohoogwerker Socage 23T X

Veilig werken

U kunt veilig werken met huurmachines van Safety Rent. Onze hoogwerkers en heftrucks worden door onze eigen vakmensen onderhouden en jaarlijks voorzien van een Safety Check keuring zodat u met een betrouwbare machine werkt.
 

De huurmachines zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 geproduceerd. Zo zijn de hoogwerkers bijvoorbeeld voorzien van een lastbegrenzer in de werkbak en hebben ze een nood-stopknop en nooddaling.
 

Indien gewenst kunnen wij bij aflevering een gebruikersinstructie geven over de hoogwerker of heftruck zodat u vertrouwd met de machine kan werken.

Hoogwerker specialist

Safety Rent is dé specialist als het om werken op hoogte gaat. Wij bieden een breed aanbod in verschillende soorten hoogwerkers. In ons assortiment vind u spinhoogwerkers, schaarliften, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, rupshoogwerkers en heftrucks.


Naast deze machines verhuren wij ook kunststof rijplaten en valbeveiligingen. Wij streven continu naar de beste kwaliteit en een goede service, denk hierbij aan het bezorgen en ophalen op locatie en desgewenst uitleg geven over de werking van de door u ingehuurde machine.

Onze specialisten hebben door hun ervaring alle kennis in huis om u altijd op de juiste hoogte te brengen.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Werkdiagram

bottom of page