top of page
  • Nathalie Koenekoop

De voordelen van een Bi-Energy spinhoogwerker

Met een bi-energy spinhoogwerker bent u altijd flexibel en efficiënt, zowel binnen als buiten. Lees hier meer over de voordelen van deze handige machine.


Een bi-energy spinhoogwerker is een veelzijdige machine die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. De hoogwerker biedt flexibiliteit en efficiëntie bij het uitvoeren van verschillende hoogteklussen. Ontdek hier meer over de voordelen van een Hinowa Bi-Energy spinhoogwerker.

Werken op verschillende locaties en terreinen

Een van de grootste voordelen van een Hinowa bi-energy spinhoogwerker is dat ze op verschillende locaties en terreinen kunnen worden gebruikt. Of u nu een klus heeft op een bouwplaats, in een magazijn of in een park, Hinowa bi-energy spinnen kunnen het allemaal aan. De hoogwerker kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en kan gemakkelijk worden aangepast aan verschillende locaties en terreinen. Dit bespaart tijd en geld omdat u niet meerdere machines hoeft te huren voor verschillende klussen.


Efficiëntie en tijdsbesparing

Een bi-energy spinhoogwerker biedt niet alleen flexibiliteit in het werken op verschillende hoogtes en terreinen, maar het zorgt ook voor efficiëntie en tijdsbesparing. Door de mogelijkheid om zowel op een Lithium accu pakket als op diesel te werken, kan de machine gemakkelijk worden aangepast aan de omgeving waarin deze wordt gebruikt. Dit betekent dat u niet hoeft te wachten op het opladen van de batterij of het bijvullen van de brandstof, wat tijd en geld bespaart. Bovendien kan de Hinowa LightLift 18.80 met een passende aanhanger snel en gemakkelijk worden verplaatst van de ene locatie naar de andere, waardoor u meer werk kunt doen in minder tijd.


Milieuvriendelijkheid en kostenbesparing

Een van de grootste voordelen van een bi-energy spinhoogwerker is de milieuvriendelijkheid en kostenbesparing. Door de mogelijkheid om op een accu pakket te werken, kan de machine worden gebruikt in gebieden waar emissiebeperkingen gelden, zoals binnenruimtes of stedelijke gebieden. Dit vermindert niet alleen de uitstoot van schadelijke stoffen, maar kan ook leiden tot kostenbesparingen op lange termijn door het verminderen van brandstofkosten. Bovendien kan de machine gemakkelijk worden opgeladen tijdens rustperiodes, waardoor de productiviteit wordt verhoogd en de kosten worden verlaagd.


Flexibiliteit en gebruiksgemak

Een bi-energy spinhoogwerker biedt veel voordelen op het gebied van flexibiliteit en gebruiksgemak. Door de combinatie van een Lithium accupakket en diesel verbrandingsmotor kan de machine zowel binnen als buiten worden gebruikt, waardoor er minder vaak van machine gewisseld hoeft te worden. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten. Bovendien is een Hinowa spinhoogwerker door zijn compacte formaat en wendbaarheid gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Dit maakt het een ideale keuze voor verschillende werkzaamheden, zowel binnen als buiten.18 meter bi-energy spinhoogwerker: LightLift 18.80

Werkhoogte: 18,55 meter Reikwijdte: 7,80 meter Capaciteit: 230 kg


20 meter bi-energy spinhoogwerker: LightLift 20.10

Werkhoogte: 20,15 meter Reikwijdte: 9,70 meter Capaciteit: 230 kg

26 meter bi-energy spinhoogwerker: LightLift 26.14

Werkhoogte: 25,70 meter Reikwijdte: 13,75 meter Capaciteit: 230 kg


33 meter bi-energy spinhoogwerker: LightLift 33.17

Werkhoogte: 32,50 meter Reikwijdte: 16,50 meter Capaciteit: 230 kg

Comments


Home  

Nieuws  

Nieuwsbericht

bottom of page